- 28 Kasım 2008
- 4.461
- 756
Allah kabul etsin. Bizde kalkamadık bugüngünaydın,hayırlı ramazanlar herkese. uyuyup sahura kalkamadığımız için sahur menüm yok malesef ama iftar menümü yazabilirim. akşama iftarcılarım var.çalıştığım için çoğunu dünden hazırladım
- lebeniye çorbası
-fırında sebzeli kebap
-taze fasülye kavurması
-bezelye tava
-su böreği
-hoşaf,salata
Uyanıp ta sahurun bittiğini anlamadaki hayal kırıklığı,evdeki insanlara karşı mahcubiyet duygusuAllah kabul etsin. Bizde kalkamadık bugünFikir oldu bana da lebeniye çorbası bakayım nasıl bir çorbaymış. Malzeme varsa yaparım bende
Amin. Ben 3 sahurdur nefsimle mücadele içindeyim. Ya kalkma boşver bişey olmaz öyle tutulur oruç ne sanki diyor bi tarafım. Diğer tarafım sahur hazırla hadi bu sevabı kaçırma diyor. Üç sahur boyunca ikinci taraf galip geldi. Bu sabah altı buçuktu uyandımUyanıp ta sahurun bittiğini anlamadaki hayal kırıklığı,evdeki insanlara karşı mahcubiyet duygusu,Allah birdaha yaşatmasın sizlere
Geç saatlerde oruç yapan biri yiyip yatsa olurda ,3. sayfaya bakAmin. Ben 3 sahurdur nefsimle mücadele içindeyim. Ya kalkma boşver bişey olmaz öyle tutulur oruç ne sanki diyor bi tarafım. Diğer tarafım sahur hazırla hadi bu sevabı kaçırma diyor. Üç sahur boyunca ikinci taraf galip geldi. Bu sabah altı buçuktu uyandımEşim diyor sanırım bu kez nefsini hoş tuttun Ya dedim alarmı bile duymadım nefsimi hiç duyamam. annem babam aramış hiç Hatırlamıyorum nasıl bir uykuya düştüm.
Bu gece bi deneyeyim bunu. Alarmı ezana yakın kurup suyu da yanımıza alayım. İyi fikirGeç saatlerde oruç yapan biri yiyip yatsa olurda ,3. sayfaya bak-Mavi geç saatte yiyip,sürahiyle su koymuş başucuna ,diğer geceler ne yaptı acaba? dediğin gibi 1 bardak su içilse dahi sahura kalmak iyidir,sevaptır.
Hala aynı düzen kuzum saat 1 gibi yiyoruzGeç saatlerde oruç yapan biri yiyip yatsa olurda ,3. sayfaya bak-Mavi geç saatte yiyip,sürahiyle su koymuş başucuna ,diğer geceler ne yaptı acaba? dediğin gibi 1 bardak su içilse dahi sahura kalmak iyidir,sevaptır.