- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.422
mekanları cennet olsun. rabbim kalanlara sağlık ve hayırlı ömürler versinBugün cenaze evindeyim . Komşum ve küçük kızı vefat etti. 1.5 kg lahmacun yaptırıp götürecem orda açacam orucumu inşallah. Herkese hayırlı iftarlar
Allah rahmet eylesin,aynı anda vefat etmesinin nedeni ney,trafik kazası falan mı?Allah yakınlarına sabır versin.
Afiyetle yiyin inşallah :))
Bugün cenaze evindeyim . Komşum ve küçük kızı vefat etti. 1.5 kg lahmacun yaptırıp götürecem orda açacam orucumu inşallah. Herkese hayırlı iftarlar
Ölümün ne zaman geleceği belli olmuyor.Onun da kimbilir ramazan için ne planları vardı,üzücü bir ölüm olmuş.Teşekürler. Amin. Okul gezisi otobüsü sulama kanalına düşmüş kızıyla gitmişlerdi geziye. Ikiside vefat etti. Geride 3 yaşında bir bebek bıraktı.
kızlar pide(kıymalı) alıp buzluğa koysak bozulur mu?Nevreste
Oluyor canımkızlar pide(kıymalı) alıp buzluğa koysak bozulur mu?Nevreste
Hayır bozulmaz atabilirsin . Evet princ ler kırılıyor ama mühim değil görmüyorum zaten içini direk yiyorum :)sizin belki bilginiz vardır.
kıymalı pide bozluğa atsak bozulur mu
bide sebze dolması atınca, prinçler kırılıyor hep.
Tavada ve fırında çıtır oluyor.Biraz fazla ısıtırsak...Mikrodalgada yumuşakben lahmacun koymuştum.çıkarıp ısıtınca yumuşacık oluyor.eğer tost makinesinde ısıtırsan biraz fazla beklersen altı çıtır oluyor daha güzel.
Börek ,poğaça,gözleme olduğuna göre pide de olur zaten,arkadaş sana sorduğu için ,sen de burada olduğun için cevabı önce sana bıraktımOluyor canım
Ben her seferinde kalanları buzluğa atıyorum.Servis etmeden 1 saat önce çıkartıyorum...Sonra ısıtıyorum.İstersen fırında, istersen mikrodalgada veya ocakta tavada ısıtabilirsin...
Bende yeni farkettim mesajıBörek ,poğaça,gözleme olduğuna göre pide de olur zaten,arkadaş sana sorduğu için ,sen de burada olduğun için cevabı önce sana bıraktım
Canım iyi sakladığın sürece tüm hamur işlerini buzluğa atabilirsin.Şerbetli tatlı bile koyabilirsin..ben acemiyiz biraz yemek konularında. yavaş yavaş
Geçmiş olsun canım,önemli bir sorun değildir inşallah.Bende yeni farkettim mesajı
Ondan biraz geçikti mesaj
Biraz rahatsızım cepten takip ediyorum.
Bugün açılabilir