- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.422
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaptığın zaman bizimle paylaşırsın
afiyet olsunnn asucummbenimde menüm
şehriye çorbası
kıymalı pide
ayran
salata
teşekkür ederimafiyet olsunnn asucumm
Yuvalama çorbasıhangi çorba acaba:)
o işlemi bende yaptım özellikle sarma,közlenmiş patlıcan közlenmiş biberBir de ramazan için buzluğu stokladm :)
Sebze dolmaları, börekler, tatlılar. Soyulmuş sarimsaklar doğranmış maydanozlar vs vs
Yaptığın zaman bizimle paylaşırsın
Bir de ramazan için buzluğu stokladm :)
Sebze dolmaları, börekler, tatlılar. Soyulmuş sarimsaklar doğranmış maydanozlar vs vs
Evet onlarda var doğranmış domates közlenmiş biber :)o işlemi bende yaptım özellikle sarma,közlenmiş patlıcan közlenmiş biber
Afiyetle yiyin inşallah :))Ay ben de ben de :)
Gözleme, sigara böreği, köfte, barbunya, bezelye, doğranmış biber.
Sığdığı kadar yaptım bir şeyler :)
Allah rahmet eylesin,aynı anda vefat etmesinin nedeni ney,trafik kazası falan mı?Allah yakınlarına sabır versin.Bugün cenaze evindeyim . Komşum ve küçük kızı vefat etti. 1.5 kg lahmacun yaptırıp götürecem orda açacam orucumu inşallah. Herkese hayırlı iftarlar
sizin belki bilginiz vardır.Bir de ramazan için buzluğu stokladm :)
Allah rahmet eylesin...Bugün cenaze evindeyim . Komşum ve küçük kızı vefat etti. 1.5 kg lahmacun yaptırıp götürecem orda açacam orucumu inşallah. Herkese hayırlı iftarlar