Popüler Konu Ramazanda İftar Ve Sahur Menülerimiz(2016)

Kızlar sizin kadar olmasa da arada paylaşım yapıyorum benim tek sıkıntım resimleri direk atamıyorum özel albüme atılp oradan buraya yüklüyorum başka türlü olmuyor... Neyse buda benim akşam yemeğim granit tencere de pişirdim çok güzel oldu tavsiye ederim fırın derdi yok çok da güzel oldu....

günaydın kızlar çok güzel bir ramazan oldu, yine sona doğru yaklaştık. ben burayı biliyordum ama aklımdan tamamen çıkmıştı ta ki geçen haftaya kadar :ıslık::ıslık: herkese çok teşekkürler paylaşımları için gerçekten menü paylaşımları yardımcı oluyordu bana çünkü kararsız olduğum günler menülere bakıp bugün bunu yapabilirim dediğim oldu.Ve en önemlisi bu olaya vesile olan Nevreste Nevreste ablamıza da teşekkür ederim :KK68::KK68:
Gelelim bugünkü menüme ki akşama iftara misafirlerim var.İnşallah hayırlısıyla da atlatırım kazasız belasız

İftar menüm
Tarhana çorbası
kazan kebabı(urfa yöresine ait)
pirinç pilavı
patates püresi
bostanı salatası(urfaya ait:))
cacık
tiramisu
kola-fanta...

Veeee semaverde çay :KK70:

günaydın kızlar çok güzel bir ramazan oldu, yine sona doğru yaklaştık. ben burayı biliyordum ama aklımdan tamamen çıkmıştı ta ki geçen haftaya kadar :ıslık::ıslık: herkese çok teşekkürler paylaşımları için gerçekten menü paylaşımları yardımcı oluyordu bana çünkü kararsız olduğum günler menülere bakıp bugün bunu yapabilirim dediğim oldu.Ve en önemlisi bu olaya vesile olan Nevreste Nevreste ablamıza da teşekkür ederim :KK68::KK68:
Gelelim bugünkü menüme ki akşama iftara misafirlerim var.İnşallah hayırlısıyla da atlatırım kazasız belasız

İftar menüm
Tarhana çorbası
kazan kebabı(urfa yöresine ait)
pirinç pilavı
patates püresi
bostanı salatası(urfaya ait:))
cacık
tiramisu
kola-fanta...

Veeee semaverde çay :KK70:
Rica ederim canım:KK200:
Asıl ben size teşelkür ederim, konuyu boş bırakmadınız:KK60:
Ben bu yıl çok eşlik edemedim:KK43: Ben orucu değil oruç beni tuttu:-)

Selam kızlar.
Bugün yemek derdim yok dünden yemek var şükür.

Menüm:
Kremalı tavuk çorbası
Karnıyarık (Dünden)
Pirinç pilavı (Dünden)
Ayran
Meyve

Benim dolapta dolmalik biber vardi burusmaya baslamislar. Bozulmasinlar diye dolma isine giristim guya yemek yapmicaktim :KK70:

Biber, patlican ve sogan dolmasi ekliyorum menuye.

X