- 16 Haziran 2016
- 570
- 643
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Unutmuşum taze bezelyede çok yakışır3 kiloya 1 kilo patates katın, domates, biber tam bir kaşık olur diye düşünüyorum, az olmasında.
tarifini alabilir miyim acaba?
Bu saat oldu hala iftara ne yemek yapsam bulamadım. Tiramisu yaptım onu yeriz artık
Teşekkür ederim tarif için. yok geç kalmadında nar ekşim yok evde limonla yapılıyor diye düşünmüştüm. Yarın alıp yaparım artık. Çorba çeşidi konusunda ciddi sıkıntı çekiyorum.Eki Görüntüle 1852445
Umarim gec kalmamisimdir afiyet olsun. Tiramisuya da bayilirim haaa:))
Teşekkür ederim tarif için. yok geç kalmadında nar ekşim yok evde limonla yapılıyor diye düşünmüştüm. Yarın alıp yaparım artık. Çorba çeşidi konusunda ciddi sıkıntı çekiyorum.
Gel buyur bize tiramisu yiyelim
Bezelye hiç koymayız biz tavuk patates soğan domates biber .ama bezelye koyalım buna bir kg yeterli midirUnutmuşum taze bezelyede çok yakışır
Bir kilo kabuklu bezelyeyi temizleyince yarısı kabuga çıkar zaten, yeterli olur bence hatta mantarda ekleyebilirsiniz 500 gram daha lezzetli olur.Bezelye hiç koymayız biz tavuk patates soğan domates biber .ama bezelye koyalım buna bir kg yeterli midir
Bir kilo kabuklu bezelyeyi temizleyince yarısı kabuga çıkar zaten, yeterli olur bence hatta mantarda ekleyebilirsiniz 500 gram daha lezzetli olur.
Tamam canım ozaman koyma, Rabbim hepsine şifa versin inşaallah .
Ablamla beraber yapacağız diğer arkadaşlar da dolma çorba yapacaklarİnşaallah canım yaparsın, yardım alacağın biri varsa yardım iste, yoksada Allah yardım eder, hayırlı bir iş yapıyorsun.
Menü güzel, şimdiden kolay gelsin.