- 16 Haziran 2016
- 570
- 643
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben buģün yalnızım iftarda
Kısır
Yeşillik
İçecek
Benim eşim çok sever, yarın iftara is yerinde yemesi içinde koyacağım.Domates koymadığım için hiç sorun olmuyor, dahada lezzetli oluyor ertesi güne.ahh benımde aklımdan gectı ama esım yemeyecegı ıcın vazgectım
Esıme ramazan pıdesıyle kavurmalı pıde yapacam ve bızede kısııııırr oyle karar verdım valla cokda ıyı olduBenim eşim çok sever, yarın iftara is yerinde yemesi içinde koyacağım.Domates koymadığım için hiç sorun olmuyor, dahada lezzetli oluyor ertesi güne.
Afiyet olsun canımEsıme ramazan pıdesıyle kavurmalı pıde yapacam ve bızede kısııııırr oyle karar verdım valla cokda ıyı oldu
Şöyle bool acılı eksılı ımmmm bıberımı salgam suyuyla ısladım bıle
Yasak degil ellerinize sağlık çok güzel görünűyorEki Görüntüle 1851784
Bu da dun yaptıgım beytı kebabım
Resım eklemek yasak mı bılmıyorum oyleyse kaldırabılırım
Tesekkurler canım sanada afıyet olsunAfiyet olsun canım
Ellerinize sağlık, ben beytiyi çok seviyorum ancak evde nasıl yapılıyor hiç denemedim. İçerisindeki köfte çok farklı oluyor.Eki Görüntüle 1851784
Bu da dun yaptıgım beytı kebabım
Resım eklemek yasak mı bılmıyorum oyleyse kaldırabılırım
beytının özellıgı benım bildiğim sarmısagı bol olur kebabının,oyle cok fazla baharat yada yumurta konmazEllerinize sağlık, ben beytiyi çok seviyorum ancak evde nasıl yapılıyor hiç denemedim. İçerisindeki köfte çok farklı oluyor.