Popüler Konu Ramazanda İftar Ve Sahur Menülerimiz(2016)

Aynen ben de. Cogu sebzeyi yemedigimden :KK70:

Wow elinize sagluk canim harika :)

Ellerine emeğine sağlık canım sofran çok güzel ve lezzetli görünüyor:KK36:

Sağolun kızlar :KK68::KK68::KK68:
Nevreste Nevreste haftaya da misafir davet edeceğiz o yüzden o masayı da çekmek istiyorum hangisini dahaçok beğenirsem onu koyacağım katılım tarihi ne zamana kadardı ?
İçli köfteler çok sert oldu ya iç harcının tadı mükemmeldi ama gel gelelim dışı çok sertti neden olmuş olabilir kızlar birde şeklini beceremedim :confused:
Heryerim ağrıyor bugün

Nevreste Nevreste haftaya da misafir davet edeceğiz o yüzden o masayı da çekmek istiyorum hangisini dahaçok beğenirsem onu koyacağım katılım tarihi ne zamana kadardı ?
İçli köfteler çok sert oldu ya iç harcının tadı mükemmeldi ama gel gelelim dışı çok sertti neden olmuş olabilir kızlar birde şeklini beceremedim :confused:
Heryerim ağrıyor bugün
Ben 3 kere yaptım ben bile beceremiyorum:deli: neden sert olduğu konusunda bir fikrim yok ben yapınca sert olmuyor. :KK64:

kızlar :kızgın: ilk defa süperfreshin böreğini aldım ve sahura yapayım dedim. 25-30 dkda pişer yazıyo üzerinde. ama 25. dkda daha bildiğiniz yumuşacık hamurdu :KK57: ben bi strese girdim. ekmek yok hiç böreklere güvendim ya. hemen makarna koydum ocağa.neyse makarna oldu, böreklerde oldu tam 1 saatte :skandal:ezana 10 dk kaldı. o börekleri nasıl yicez sıcak :kızgın: soğuk için içine koydum tepsisiyle. nasıl moralim bozuldu. acele acele yedik bi şekilde ama nasıl yedik neremize yedik :skandal:
şimdi bu konuda tecrübesi olanlar. market dolaplarına göremi 25 dkda pişiyo. buzluktaydı börekler. onların dolapları, bizim buzluklar gibi değil.

kızlar :kızgın: ilk defa süperfreshin böreğini aldım ve sahura yapayım dedim. 25-30 dkda pişer yazıyo üzerinde. ama 25. dkda daha bildiğiniz yumuşacık hamurdu :KK57: ben bi strese girdim. ekmek yok hiç böreklere güvendim ya. hemen makarna koydum ocağa.neyse makarna oldu, böreklerde oldu tam 1 saatte :skandal:ezana 10 dk kaldı. o börekleri nasıl yicez sıcak :kızgın: soğuk için içine koydum tepsisiyle. nasıl moralim bozuldu. acele acele yedik bi şekilde ama nasıl yedik neremize yedik :skandal:
şimdi bu konuda tecrübesi olanlar. market dolaplarına göremi 25 dkda pişiyo. buzluktaydı börekler. onların dolapları, bizim buzluklar gibi değil.

Selam canim.
Ben Superfresh'in peynirli boregini cok seviyorum. Sanirim ayni borekten bahsediyoruz degil mi?

O borekten ben bircok defa yaptim. Ustunde yazdigi kadar sure pisirdim ve bende yeterli oldu.
Yumusacikti diyorsunya o borek zaten yumusak oluyor bizim evde yaptiklarimiz gibi olmuyor. Bence sen bosu bosuna fazla tutmussun firinda.

Bir de kac derecede pisirdin?

Son düzenleme:
Dış harcına ne koyuyorsun ? Bulgur irmik salça baharat tuz koydum kızarttım haşlamadım
Screenshot_2016-06-12-15-40-01.png

Ben 3unude bu tarife göre yaptım. Bir kere 2 kat malzeme ile yaptım 32 tane çıktı. Buzluğa attım çıkardım canım cektikce misafir için falan hemen iyi oluyor

Heryerim ağrıyor bugün
Canım bayram sonrasına kadar vaktimiz var:KK66:
Yarışmaya sofranız ve sofraya eklediğiniz bir yemeğin detaylı tarifini ekleyerek katılıyoruz..
İçli köfteyi haşlamamı,kızartmamı yaptınız:KK66:
Hamurunu nasıl yazırladınız?

Canım bayram sonrasına kadar vaktimiz var:KK66:
Yarışmaya sofranız ve sofraya eklediğiniz bir yemeğin detaylı tarifini ekleyerek katılıyoruz..
İçli köfteyi haşlamamı,kızartmamı yaptınız:KK66:
Hamurunu nasıl yazırladınız?

Tamam o zamann hafta sonu deneyeceğim inşallah
Yukarda arkadaşın tarife göre yaptım kızarttım ama sert oldu anlamadım

X