- 16 Ağustos 2010
- 293.150
- 603.134
- 43
Ellerine sağlık canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ellerine sağlık canım
Sofraniz bereketli olsun. Herşey Güzel görünüyor :)
Sofraniz bereketli olsun. Herşey Güzel görünüyor :)
Aynen ben de. Cogu sebzeyi yemedigimden
Wow elinize sagluk canim harika :)
Ellerine emeğine sağlık canım sofran çok güzel ve lezzetli görünüyor
Afiyet olsun Rabbim bereketini artırsın
Afiyet olsun Rabbim bereketini artırsın
Ben 3 kere yaptım ben bile beceremiyorum neden sert olduğu konusunda bir fikrim yok ben yapınca sert olmuyor.Sağolun kızlar
Nevreste haftaya da misafir davet edeceğiz o yüzden o masayı da çekmek istiyorum hangisini dahaçok beğenirsem onu koyacağım katılım tarihi ne zamana kadardı ?
İçli köfteler çok sert oldu ya iç harcının tadı mükemmeldi ama gel gelelim dışı çok sertti neden olmuş olabilir kızlar birde şeklini beceremedim
Heryerim ağrıyor bugün
Dış harcına ne koyuyorsun ? Bulgur irmik salça baharat tuz koydum kızarttım haşlamadımBen 3 kere yaptım ben bile beceremiyorum neden sert olduğu konusunda bir fikrim yok ben yapınca sert olmuyor.
kızlar ilk defa süperfreshin böreğini aldım ve sahura yapayım dedim. 25-30 dkda pişer yazıyo üzerinde. ama 25. dkda daha bildiğiniz yumuşacık hamurdu ben bi strese girdim. ekmek yok hiç böreklere güvendim ya. hemen makarna koydum ocağa.neyse makarna oldu, böreklerde oldu tam 1 saatte ezana 10 dk kaldı. o börekleri nasıl yicez sıcak soğuk için içine koydum tepsisiyle. nasıl moralim bozuldu. acele acele yedik bi şekilde ama nasıl yedik neremize yedik
şimdi bu konuda tecrübesi olanlar. market dolaplarına göremi 25 dkda pişiyo. buzluktaydı börekler. onların dolapları, bizim buzluklar gibi değil.
Dış harcına ne koyuyorsun ? Bulgur irmik salça baharat tuz koydum kızarttım haşlamadım
Canım bayram sonrasına kadar vaktimiz varSağolun kızlar
Nevreste haftaya da misafir davet edeceğiz o yüzden o masayı da çekmek istiyorum hangisini dahaçok beğenirsem onu koyacağım katılım tarihi ne zamana kadardı ?
İçli köfteler çok sert oldu ya iç harcının tadı mükemmeldi ama gel gelelim dışı çok sertti neden olmuş olabilir kızlar birde şeklini beceremedim
Heryerim ağrıyor bugün
Bu tarifi yaptımm bende Can'ım ama benimki sert olduEki Görüntüle 1845780
Ben 3unude bu tarife göre yaptım. Bir kere 2 kat malzeme ile yaptım 32 tane çıktı. Buzluğa attım çıkardım canım cektikce misafir için falan hemen iyi oluyor
Canım bayram sonrasına kadar vaktimiz var
Yarışmaya sofranız ve sofraya eklediğiniz bir yemeğin detaylı tarifini ekleyerek katılıyoruz..
İçli köfteyi haşlamamı,kızartmamı yaptınız
Hamurunu nasıl yazırladınız?