- 14 Haziran 2011
- 1.141
- 927
Taze fasulye yapabilirsin canım
Benimde aklımdan o geçiyordu canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Taze fasulye yapabilirsin canım
Afyet olsun şimdide.
içli köfte hamurunu iyi yogurun. ne kadar iyi yoğrulursa o kadar dağılmıcaktır.
Anladım canım denicem teşekkürler5 tane yufka yeterli :) şimdi neyli yapacaksan iç harcı hazırlıyorsun. 1 teflon yada alüminyum tepsiler oluyor ya ona yağ koyuyorsun. 1 Tepside biraz su sıvı yağ tuz kâtip karıştırıyorsun en alt kat ve en üst katın dış yüzleri hariç tüm yufkalari bu suda kuru yeri kalmayacak şekilde diziyorsun. Aralarına iç harçtan koyuyorsun. Sonra ocakta su böreği yapar gibi kısık ateşte çevire çevire kenarlarıni kontrol ederek pisiriyorsun. Sonra aynı boy tepsi yada sini ile ters ceviriyorsun. Kizarinca üzerine islattigimiz sudan serptiriyorsun. Kuru olmaması için üzerine tepsi ört. Dinlenince dilimle ohhh mis unutma üst kat yufka ve alt kat yufkanin dışa gelen yüzünü islamiyorsun. Tepsiye yapışır
hiç bişey olmaz.Sağol canım o Zaman iyice yoğuralım şimdiden yapıp dolaba koysak bişey olmaz dimi iftara yakın kızartalım haşlayalım diyorum ama genelde kızartma tarifi var haşlama yöntemi Nasıl acaba kaynanan suyun içerisine mi atacağım
Hayırlı yolculuklarBende şu an edirne yolundayım
Kızımı almaya gidiyorum
Yemek için de allah büyük kısmet ne ise
Sağol canım o Zaman iyice yoğuralım şimdiden yapıp dolaba koysak bişey olmaz dimi iftara yakın kızartalım haşlayalım diyorum ama genelde kızartma tarifi var haşlama yöntemi Nasıl acaba kaynanan suyun içerisine mi atacağım
Ramazanda dünden kalan yemek,iftara davet edilmek candırKızlar ben bugün yemek yapmıyorum şükür :)
Dünkü yemekler duruyor.
Yani menüm:
Süzme mercimek çorbası (Dünden)
Zeytinyağlı barbunya (Dünden)
Meyhane pilavı (Dünden)
Ayran
Meyve
Kakaolu puding
Ramazanda dünden kalan yemek,iftara davet edilmek candır
Hilosum hiçte demiyon bize tatlı var gelin yiyelim diye aşk olsunBikaç gündür regl molası yüzünden sahura kalkmiyordum. Ama bu gece kalkacagim inşallah:) iftara:
tavuk çorbası
patatesli yaprak sarma
Semizotlu yoğurt
ve de Şambaba tatlısı:))) hayırlı iftarlar
Yine de bir ton yapma.3.gün cazip gelmiyor artık.Canlığı gidiyor.Aynen canım.
O yüzden dün bir ton yemek yaptım
Yine de bir ton yapma.3.gün cazip gelmiyor artık.Canlığı gidiyor.
Hilosum hiçte demiyon bize tatlı var gelin yiyelim diye aşk olsun
Eline sağlık dünürüm çok hoş görünüyo eminim tadıda güzel olmuştur seneye size gelince yaparsın artıkEki Görüntüle 1845509
Tatlım hazir bilem. Sizin için sunum yapıp çektim:)) sarmam da pişiyor:)
Eline sağlık dünürüm çok hoş görünüyo eminim tadıda güzel olmuştur seneye size gelince yaparsın artık