Popüler Konu Ramazanda İftar Ve Sahur Menülerimiz(2016)

Tamam o zamann hafta sonu deneyeceğim inşallah
Yukarda arkadaşın tarife göre yaptım kızarttım ama sert oldu anlamadım
Haşlama için bulgur miktarına göre un fazla olmuş:KK66:Un fazla olunca köfte sert oluyor..2 bardak olsun , hatta 1-2 kaşık fazla olsun...
Bu hamurla kızartmada sert olur..Bulguru 2 bardak yapın..İçine 1 büyük haşlanmış patates rendeleyin...O zaman köfteniz ağızda dağılır.:kk77:

Haşlama için bulgur miktarına göre un fazla olmuş:KK66:Un fazla olunca köfte sert oluyor..2 bardak olsun , hatta 1-2 kaşık fazla olsun...
Bu hamurla kızartmada sert olur..Bulguru 2 bardak yapın..İçine 1 büyük haşlanmış patates rendeleyin...O zaman köfteniz ağızda dağılır.:kk77:

Bir dahaki sefere böyle deniyim o Zaman veya senin burda eklediğin tarif var ise ekran görüntüsü alıyım telefonda olsun

Selam canim.
Ben Superfresh'in peynirli boregini cok seviyorum. Sanirim ayni borekten bahsediyoruz degil mi?

O borekten ben bircok defa yaptim. Ustunde yazdigi kadar sure pisirdim ve bende yeterli oldu.
Yumusacikti diyorsunya o borek zaten yumusak oluyor bizim evde yaptiklarimiz gibi olmuyor. Bence sen bosu bosuna fazla tutmussun firinda.

Bir de kac derecede pisirdin?
evet aynı börek benimki ıspanaklı. bidiğin çiğ hamur ama. zaten dediğin gibi fazla tutmuş olsam 1 satte yanardı ama anca pişti. sen direk marketten gelince pişiriyomusun yoksa buzluğamı koyosun. yiyeceğin zaman çıkarıp çözülmesini bekliyomusun. çünkü çözülmesini beklemeden fırına koyun yazıyo.180 dereceydi baştan pişmediğini görünce 200e çıkardım

Bir dahaki sefere böyle deniyim o Zaman veya senin burda eklediğin tarif var ise ekran görüntüsü alıyım telefonda olsun
Link olarak verebilirim..İstersen ekran görüntüsüde verebilirim:KK66:
İçli köfte tarifleri
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/icli-kofte-nedir-nasil-yapilir.826593/
Birde analı kızlı yapıyorum:KK66:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/anali-kizli-kofte-malatya-usulu.795544/
Birde şiddetle tavsiye ederim.Yoğurtlu içli köfte yapıyorum.Onun iç malzemesini mantı harcı gibi hazırlıyorum:KK66:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/yogurtlu-icli-kofte.705882/

20160612_184437.jpg

Büzgülü boregim firina gidiyor :kk77:
Iftar menum;

Mercimek corbasi
Dunden kalma garniturlu pilav :KK70::KK70::KK70:
Buzgulu boregim
Salata
Karpuz
Olmazsa olmazim cola :eğlence:

evet aynı börek benimki ıspanaklı. bidiğin çiğ hamur ama. zaten dediğin gibi fazla tutmuş olsam 1 satte yanardı ama anca pişti. sen direk marketten gelince pişiriyomusun yoksa buzluğamı koyosun. yiyeceğin zaman çıkarıp çözülmesini bekliyomusun. çünkü çözülmesini beklemeden fırına koyun yazıyo.180 dereceydi baştan pişmediğini görünce 200e çıkardım

Ben ispanakli hic almadim hep peynirli aldim.
Marketten gelip hemen pisirdigin de oldu buzluga koydugum da. Ama cozunmesini beklemedim hic.
Ustunde yazdigi gibi pisirdim ve her seferinde tam oldu.
Acaba ispanakli olanda ispanaklar suyunu mu saliyor da oyle oluyor?

Afiyet olsun cnm . Fırında tavuk şişi nasıl yaptın tarif yazarmisin . Şişleri nerden aldın boyutu var mı şişlerin
Şişleri baya oluyor aldığım ama nerden olduğunu hatırlamıyorum ama mutfak malzemeleri satılan yerlerde olur boyutu varmı onuda bilmiyorum canım
Tavuk şiş tarifi nefis yemek tariflerinden
Screenshot_2016-06-12-20-43-31-1.png
Screenshot_2016-06-12-20-43-48-1.png

X