Popüler Konu Ramazanda İftar Ve Sahur Menülerimiz(2016)

insan bunlarla acıkır gibi geliyo, ama önce beyni inandırmak lazım heralde doyacağına maşallah bol eksiler olsun

Sahurda nekadar az yenilirse daha az acıkılır diye bisi duymustum.

bence öyle

ilk günü heyecanı ile sahura kalktım

çok ağır yemedim kahvaltı yaptım ama o bile beni gece uyutmadı rahatsız etti

uykusuzluk açlıktan beter işte vakit geçmedi sersem gibi oldum

süt zaten tok tutuyor mideyi de rahatlatıyor

hiç sıkıntı çekmiyorum açlık susuzluk için şükür

uykumda bölünmüyor 12,30-1 gibi yiyorum

saat 3dede alarm kurup yanı başımdaki suyu içiyorum

Merhaba kızlar
Bu akşam misafir davet ediyoruz menümüz
Kırmızı mercimekli çorbası
Püre
Salçalı köfte
Amerikan salatası
Gavurdağı salatası
Göbek salatası
İçli köfte (ilk defa yapacağız )nefis yemek tarifleri sitesinden aldım inşallah yapabiliriz
Zeytinyağlı barbunya
Patatesli çıtır börek
Tatlı olarak baklavalık yufkadan sütlü Nuriye yapmayı düşünüyorum ya da kadayıflı muhallebi de olabilir kararsızım
Sulu yemek yok ne olabilir acaba kızlar

Taze fasulye yapabilirsin canım

Afyet olsun şimdide.
içli köfte hamurunu iyi yogurun. ne kadar iyi yoğrulursa o kadar dağılmıcaktır.

Kuru yufka böreği nasıl yapılıyor
5 tane yufka yeterli :) şimdi neyli yapacaksan iç harcı hazırlıyorsun. 1 teflon yada alüminyum tepsiler oluyor ya ona yağ koyuyorsun. 1 Tepside biraz su sıvı yağ tuz kâtip karıştırıyorsun en alt kat ve en üst katın dış yüzleri hariç tüm yufkalari bu suda kuru yeri kalmayacak şekilde diziyorsun. Aralarına iç harçtan koyuyorsun. Sonra ocakta su böreği yapar gibi kısık ateşte çevire çevire kenarlarıni kontrol ederek pisiriyorsun. Sonra aynı boy tepsi yada sini ile ters ceviriyorsun. Kizarinca üzerine islattigimiz sudan serptiriyorsun. Kuru olmaması için üzerine tepsi ört. Dinlenince dilimle ohhh mis unutma üst kat yufka ve alt kat yufkanin dışa gelen yüzünü islamiyorsun. Tepsiye yapışır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…