Meyhane pilavı nasıl yapıyorsunuz ?
Çiğ börek bende istiyom ama bu ara olmaz feci hazımsızlık varHamdolsun bugünde geçti .
İftarda ;
Kıtır ekmekli Tarhana Çorbası
Taze fasulye
Etli bulgur pilavı
Dondurmalı supangle vardı
Sahura çiğ börek hazırladım , buzluğa attım . Kızartma ağır gelecek ama canım çekti bi kere
Herkese bereketli sofralar
Hamdolsun bugünde geçti .
İftarda ;
Kıtır ekmekli Tarhana Çorbası
Taze fasulye
Etli bulgur pilavı
Dondurmalı supangle vardı
Sahura çiğ börek hazırladım , buzluğa attım . Kızartma ağır gelecek ama canım çekti bi kere
Herkese bereketli sofralar
Can'ım yaptık beğendik fakat ama seninki gibi olmadı rengi soya sosu mu az geldi birde ben kremayı koydum tavuğu koydum harmanladım üzerine de sosu koydum karıştırdım tepsiye döktüm acaba burda mı yanlış yaptım ben yağ ve tuz ekledim gayet iyi oldu. Benimkinin sosunun tuzu azmışozgeoyku Yaptin mi canim begendiniz mi?
Can'ım yaptık beğendik fakat ama seninki gibi olmadı rengi soya sosu mu az geldi birde ben kremayı koydum tavuğu koydum harmanladım üzerine de sosu koydum karıştırdım tepsiye döktüm acaba burda mı yanlış yaptım ben yağ ve tuz ekledim gayet iyi oldu. Benimkinin sosunun tuzu azmışBirde Marineli tavuk yapacağım bir dahakine
Eline saglik canim.
Benimkinin sosu coktu haklison ama felaket tuzluydu.
Tadini sevdiysen renge takilma.
Marineli de guzel oluyor.
Hımm benimki tam kıvamındaydı canım ben birde her ihtimale karşı tuz attım .Tavuk sevmeyen babam bayıla bayıla yediİnanamadım tarif için teşekkür ederim canım
Teşekkür ederim bitanmHadi affetim affetim bebeğen hatrına
Allah ım bunu evde mi yaptınız , ellerinize sağlık harika gözüküyorEki Görüntüle 1844109
Tulumba tatlım
Aynen cnm ya en güzeli kalabalık olması. Rabbim sevdiklerimizn eksikliğini vermesin inşallh.Harika bir sofraEn güzel tarafı kalabalık bir sofra
Hep böyle kalabalık sofralarınız olur inşaallah
Amin inşaallahAynen cnm ya en güzeli kalabalık olması. Rabbim sevdiklerimizn eksikliğini vermesin inşallh.
Bu nasıl olurSahura ne yapsam acaba?Keşke erinmesem de poğaça yapsam, Nevreste bana garanti poğaça tarifi verse keşke
Hımm,şimdiye kadar gördüğüm tariflerde şeker miktarı hiç bu kadar fazla değildi,sen verdiğine göre tarifi kesin lezzetlidirBu nasıl olur
Poğaça
Malzemeler
1 yumurta
1 su bardağı süt
1 su bardağı su
1 su bardağı zeytinyağı
2 küçük paket instant maya
9 tatlı kaşığı şeker
1,5 tatlı kaşığı tuz
Üzeri için
2 yumurta sarısı
Süt ve suyu ılıtıyoruz ılıktan biraz daha sıcak olacak.Yumurta su süt yağ şeker tuz çırpıyoruz ..
Sonra yavaş yavaş unla karıştırdığım mayayı ekliyoruz 30 - 45 dk arası mayalandırıp tepsiye küçük küçük toplar halinde koyup yumurta sarılarını sürüyoruz 30- 45 dk da tepside mayalandırıyoruz..İsteğe bağlı peynir harcı koyabilirsin içine
220 derece ısıtılmış fırına veriyoruz..