Popüler Konu Ramazanda İftar Ve Sahur Menülerimiz(2015)

Közleyip kabuklarını soyup tek seferlik buzluğa koyabilirsiniz..:KK19:Ben kış için her yıl koyarım.Çıkartıp salatalarda veya yemeklerin yanında yenebiliyor..1saat önce çıkartman yeterli olur..
Menemen yapabilirsin kavanozlarao_O
sadece közleyip poşetleyip buzluğğa atıyoruz öyle mi canım. içine yağ vs de koymak gerekiyor mu

sadece közleyip poşetleyip buzluğğa atıyoruz öyle mi canım. içine yağ vs de koymak gerekiyor mu
Yok hiçbirşey koymuyoruz:KK19:
Közleyin kabuklarını soyup,soğumaya bırakın.Soğuyunca tek kullanımlık poşetleyin ve buzluğa atın..:kk77:
Ben 5-6 yıldır hep böyle yapıyorum.Koku veya bozulma olmuyor.:KK39:

Yok hiçbirşey koymuyoruz:KK19:
Közleyin kabuklarını soyup,soğumaya bırakın.Soğuyunca tek kullanımlık poşetleyin ve buzluğa atın..:kk77:
Ben 5-6 yıldır hep böyle yapıyorum.Koku veya bozulma olmuyor.:KK39:
tamam akşam yapıyorum çok teşekkür ederim. son bir soru fırında mı közlüyorsun :=)

tamam akşam yapıyorum çok teşekkür ederim. son bir soru fırında mı közlüyorsun :=)
Ben ekmek fırınına yollayıp közletiyorumo_O
Fırında veya ocakta teflon tavada közleyebilirsiniz..Yada közleme için bir aparatınız varsa onunla yapabilirsiniz..:KK19:

İftarda sütlü tarhana +tavuk snitzel+salata benim için yeterli
sonra karpuzla kapanış

unlu yada hamur işi yasak

yoksa tombalak tombalak dolanırız ortalıkta nede olsa yaş 48

O tombalak kadınlar namazda kılamıyor camide çoğu şişkoların sadece 1 gün geldiğine şahit oldum , ben hastalanınca fire verdim oysaki sanırdım ki her zaman bunlar hergün kılmaya gelir nede olsa çocullar büyümüş evlendirilmiş vakitleri var , şişkolar gelmedi yani yediklerimize çok ama çok dikkat etmemiz gerek

X