Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ellerinize sağlık güveci nerde pişirdinizz..
Genelde biz evde annem olmayıp kardeşlerimle babamla tek kaldığımızda sabit menümüz fırında tavuk patatesti hem kolay hem lezzetli yanına pilav olursa ne ala olmasa da yetiyorakşama babacığımla baş başa iftar yapıcaz ama bilemedim ya ne yapsam acaba
ay valla haklısın babamda seveer hem kolayda bide güzel bi çorba yanına pilav salata cacık ımmm harika olur çok tşk ederimGenelde biz evde annem olmayıp kardeşlerimle babamla tek kaldığımızda sabit menümüz fırında tavuk patatesti hem kolay hem lezzetli yanına pilav olursa ne ala olmasa da yetiyor
Rica ederim ne demek yardımcı olabildiysem ne mutlu banaay valla haklısın babamda seveer hem kolayda bide güzel bi çorba yanına pilav salata cacık ımmm harika olur çok tşk ederim
ocak üzerinde resimde görüldüğü gibi güveç pişirmek için feda ettiğim tavamın üzerine güveci koyup ocak üzerinde 2.5 saat kadar pişiriyorumellerinize sağlık güveci nerde pişirdinizz..
gördüm resimde.. de acabe dedimm tava gitmiştirr.. ama güzel bii çıkmış ortaya yavruu..ocak üzerinde resimde görüldüğü gibi güveç pişirmek için feda ettiğim tavamın üzerine güveci koyup ocak üzerinde 2.5 saat kadar pişiriyorum
nefis görünyor ellerinize sağlık
tavayı zaten değerlendirmek istiyordum böyle iyi oldu sadece bu iş için bir de kestane pişirmek için yarar artıkgördüm resimde.. de acabe dedimm tava gitmiştirr.. ama güzel bii çıkmış ortaya yavruu..
taş fırına göndermem hatta göndermeme , evde kendimce çıkış yolu bulma sebebim dışarda milletin canı çekmesin diyenefis görünyor ellerinize sağlık
bunu taş fırında pişirirsende süper oluyor ben içine patlıcan ve patates çok azda salçalı su döküyorum taş fırına gönderiyorum lokum gibi oluyor
tavayı zaten değerlendirmek istiyordum böyle iyi oldu sadece bu iş için bir de kestane pişirmek için yarar artık
taş fırına göndermem hatta göndermeme , evde kendimce çıkış yolu bulma sebebim dışarda milletin canı çekmesin diye
Hemşeriyizben de yarı Malatyalı sayılırım, anne tarafından(arapgir).babamda Erzincan eğinli.hemşehri sayılırız yani...