Popüler Konu Ramazanda İftar Ve Sahur Menülerimiz(2015)

Sahur menüm;
Bana, peynirli gözleme
eşime, karışık tost
kızıma, kıymalı pide
bu sahur çeşit çeşitdik:KK75:bu gece sahurda ise sadece kahvaltı olacak inşallah.

bu akşam menüm;
domates çorbası
kısır (günlerdir canım çekiyordu bol nar ekşili yapacağım:kk77:)
fırında sebzeli tavuk
sütlaç

Genelde biz evde annem olmayıp kardeşlerimle babamla tek kaldığımızda sabit menümüz fırında tavuk patatesti hem kolay hem lezzetli yanına pilav olursa ne ala olmasa da yetiyor :KK49:
ay valla haklısın babamda seveer hem kolayda bide güzel bi çorba yanına pilav salata cacık ımmm harika olur çok tşk ederim :KK36::KK36:

bugün iftara misafirlerim var
mercimek çorbası
fırında tavuk
pilav
yaprak sarması
kozalak mantısı
yoğurtlu semizotu mezesi
fasulye mezesi
kavun--karpuz--kiraz--kayısı
tatlı(hazır alacağım yetiştiremedim )--dondurma
içecekler

herkese hayırlı iftarlar şimdiden :KK68::KK68:

gördüm resimde.. de acabe dedimm tava gitmiştirr.. ama güzel bii çıkmış ortaya yavruu..
tavayı zaten değerlendirmek istiyordum böyle iyi oldu sadece bu iş için bir de kestane pişirmek için yarar artık :KK66:

nefis görünyor ellerinize sağlık
bunu taş fırında pişirirsende süper oluyor ben içine patlıcan ve patates çok azda salçalı su döküyorum taş fırına gönderiyorum lokum gibi oluyor
taş fırına göndermem hatta göndermeme , evde kendimce çıkış yolu bulma sebebim dışarda milletin canı çekmesin diye :KK66:

tavayı zaten değerlendirmek istiyordum böyle iyi oldu sadece bu iş için bir de kestane pişirmek için yarar artık :KK66:

taş fırına göndermem hatta göndermeme , evde kendimce çıkış yolu bulma sebebim dışarda milletin canı çekmesin diye :KK66:

hım anladım canım eline sağlık ozaman buralarda fırın yemekleri genelde taş fırınlara gönderilr ondan söylemiştim
tava güzel fikir aama

Ben bugun eyup sultana gittim
Cami,turbe ziyareti.
Hic bisi yapamadim yeni geldim
Dunden kalanları yicez.

Mercimek corba
Patatesli borulce
Tavuklu pilav
Kavun
Coban salata

X