- 10 Mayıs 2014
- 5.976
- 9.424
Dimi ya.Evet ben de memnun oldum canım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dimi ya.Evet ben de memnun oldum canım.
Tarifi aldım.Şimdi biz kalabalık olduğumuz için annem bu ölçüleri verdi üç aşağı beş yukarı.Sen kendine göre ayarlayabilirsin.Biz lahana çorbasını kıymalı yaparız ve herkes çok sever annemin çorbasını.Çok lezzetli oluyor tavsiye ederim.Karalahana dimi dimi ay ay ay ya
Tarif isterim(cok seven ama yapmayı bilmeyen smly)
Buldum Nevoş.Hep senin hemşoların mı olacak.Yalnız değilim artık.adra kendine hemşo bulmuşsun
Hemde aynı şehirde ve yakın oturuyorsunuzÇok kıskandımBuldum Nevoş.Hep senin hemşoların mı olacak.Yalnız değilim artık.
Kıskanma ben seninkileri hiç kıskanmadım.İnşallah burada Malatya istilası var bunu yakalamalıyız Karadenizliler olarak.Hemde aynı şehirde ve yakın oturuyorsunuzÇok kıskandım
Daha fazla bulursun inşaallah
Allah yardımcın olsun canımYalnız mı kalacaksınSahur yok bugün eşim şehir dışına çıkıyor iş için
Çok zor geliyor ne yapacağım bilmiyorum
Malatyalıların sayısı sürekli artıyor bizi geçemezsinizKıskanma ben seninkileri hiç kıskanmadım.İnşallah burada Malatya istilası var bunu yakalamalıyız Karadenizliler olarak.
Biz her yerdeyiz de kendimizi göstermeyi sevmiyoruz.Malatyalıların sayısı sürekli artıyor bizi geçemezsiniz
Karadenilileri görelim
Sesin niye çıkmıyordu kız.Bak bu kadar hamarat olduğundan belliydi zaten.Ooo bnde karadenizliyim nabeeer
Biz Malatyalılar her yerden çıkıyoruzBiz her yerdeyiz de kendimizi göstermeyi sevmiyoruz.
Bir tabir var ama söylemeyeyim şimdi.Biz Malatyalılar her yerden çıkıyoruz
Hangisi o diyeceğimBir tabir var ama söylemeyeyim şimdi.
Teşekkür ederim siz kadar olmasadaSesin niye çıkmıyordu kız.Bak bu kadar hamarat olduğundan belliydi zaten.
Deme deme.Hangisi o diyeceğim
Yok gayet iyisin bence.Teşekkür ederim siz kadar olmasada
SağolYok gayet iyisin bence.