- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
Teşekkür ederim.. Gerçekten de öyleydi üç tane yedim durduramadım kendimiEllerine sağlık.Çok iştah açıcı duruyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim.. Gerçekten de öyleydi üç tane yedim durduramadım kendimiEllerine sağlık.Çok iştah açıcı duruyor.
Nevoş sağolsun tariflerimizi koyuyor günlük menülere.Benim çok sevdiğim bir çorbadır.Umarım sen de beğenirsin canım.evvettttttt bugunki menu listesine koymus nevos orada gordum bi baktim sen bu tarif yapilmazmi didim yaptim vee simdi sabirsizlikla iftiar vaktini bekliyorum
Teşekkür ederimSağolun.Sizin de elinize sağlık.Ben de acıktım.
Nevoş sağolsun tariflerimizi koyuyor günlük menülere.Benim çok sevdiğim bir çorbadır.Umarım sen de beğenirsin canım.
Karalahana dimi dimi ay ay ay yaSelamlar.
İftar menümüz,
Lahana çorbası
Kıymalı pide
Salata
Büsküvili tavuk göğsü
Hayırlı iftarlar.
Evet kara lahana.Annemden tam tarifi alıp yazacağım.Karalahana dimi dimi ay ay ay ya
Tarif isterim(cok seven ama yapmayı bilmeyen smly)
bafradamısın :)
Samsun yakın yani.bafradamısın :)
bende samsun atakumdayımSamsun yakın yani.
Ben de.bende samsun atakumdayım
aha komşu çıkıyomuşuz ben ömür evleri sapağındayım :)Ben de.
Yok çıkmadık.Sen ileridesin.Ben teknik lisesinin yukarısında.aha komşu çıkıyomuşuz ben ömür evleri sapağındayım :)
çıkaydık iyiydi olsun yine de samsundan birini bulmak güzel : )Yok çıkmadık.Sen ileridesin.Ben teknik lisesinin yukarısında.
Dimi ya.Evet ben de memnun oldum canım.Hep Nevoş mu hemşeri bulacak dimi.çıkaydık iyiydi olsun yine de samsundan birini bulmak güzel : )