Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam bacım ye yaSen yemiyorsun diye millette mi yemiyecek.Açız aç.Köfte,patates,pilav gibi düşün.Lokantada da getirirler hep bu üçlüyü.Hem bu misafir.Yenir yani.
Afiyet olsun çok güzel görünüyor Arda cı mısın sende :))Eki Görüntüle 1566408 bu da tatlimmm
Saol cnm senin muhallebili kadayıfda cok guzel gorunuyo en sevdigimmEllerine sağlık.Nefis görünüyor.
kizlaaaar bugunun menusuuuu nasil
Eki Görüntüle 1566404 Eki Görüntüle 1566405 Eki Görüntüle 1566406 Eki Görüntüle 1566407
Ellerinize sağlıkAfiyet olsunEki Görüntüle 1566408 bu da tatlimmm
Çok farklı görünüyor üzerinde ne var
Hamur yaptiÇok farklı görünüyor üzerinde ne var
Ellerinize sağlık sarmısaklı yoğurtlu herşey çok güzel oluyorHamur yapti
Pisirdi
Ortasini acti
Minik minik ufalayip icini bosaltti
Sonra tekrar orta cukura doldurup sarimsaklı yogurt doktu
En ustede tereyag eritti
Ben cok seviyorum
Ellerine sağlık canımEşinin Doğum Günü kutlu olsunPasta kursuna gitmenin faydaları.. Eşimin doğum günü pastası benim ellerimden ...ilk profesyonel çalışmam..Eki Görüntüle 1566451
Ayyy suan dibim düstü iste
Teşekkür ederim canım güzel dileklerin için..rabbimden çekirdek ailem için sağlık diliyorum..Ellerine sağlık canımEşinin Doğum Günü kutlu olsun
Ellerinize sağlık
Amin canımTeşekkür ederim canım güzel dileklerin için..rabbimden çekirdek ailem için sağlık diliyorum..
İlk resimdeki lahmacun mu?Tatlın da çok güzel görünüyor.Ellerine sağlık.kizlaaaar bugunun menusuuuu nasil
Eki Görüntüle 1566404 Eki Görüntüle 1566405 Eki Görüntüle 1566406 Eki Görüntüle 1566407
Nasıl beğenildi mi bari?Ellerine sağlık canım.Sonunda fırın sütlaç yaptım
Alüminyum folyo kullanmayı pek tercih etmiyorum ama fırına uygun başka kap olmayınca folyo kaselerde yaptım
Eki Görüntüle 1566433
Ablanın ellerine sağlık.