- 30 Ekim 2013
- 20.229
- 56.885
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben napsamkı bılmemedım :)
aklımdakıler;
sebzelı bulgur pılavı
dunden kalma fırında kofte ve bıber domates kozleme
a101 den ıspanaklı tepsı boregıdemı alsam dıyorum :):)
bende tereddutle almıstım kardesımın arkadası alımıstı bende aldım hatta mısafıre bıle ıkram ettım ben yaptım sanıyorlarDaha önce denediniz mi tepsi böreğini bende almak istiyorum da tadı nasıl merak ettim
bende tereddutle almıstım kardesımın arkadası alımıstı bende aldım hatta mısafıre bıle ıkram ettım ben yaptım sanıyorlar
ben ıspanaklısını denedım canım penırlı ve kıymalısını bılmıyorum :)bu harika o zaman ya en kısa zamanda deniyecem
ben ıspanaklısını denedım canım penırlı ve kıymalısını bılmıyorum :)
afiyet olsuncanım denenmişi deneyim de sıkıntı olmasın :)
Çorba ve karışık kızartma yapabilirisiniz..kızlar selam bu akşam geçen hafta kend ellerimle açtığım mantıyı pişireceğim yanında ne gider aklıma bişeyde gelmiyor
Çorba ve karışık kızartma yapabilirisiniz..
Afiyet olsunÇorbada ayran çorbası olacak o da yoğurtlu mantıda yogurtlu oluyor . biber kavurması var dün annem yapmış onu çıkarırız başka bişey yapılmz sanırım
teşekkürlerAfiyet olsun
kolay gelsinn şimdiden sana..sıcak bişiler iç çok iyi geliyor..Bu arada bugünkü orucum sonlanmış bulunuyor regl oldum
Bol bol misafir alıcam artık pazartesi başlıyorum önümüzdeki hafta full misafirli geçecek inşallah :)