Popüler Konu Ramazanda İftar Ve Sahur Menülerimiz(2015)

günaydın ve hayırlı cumalar kızlar
benim menümde dünden kalan yoğurtlu yeşil mercimek çorbası,mücver,cacık,çoban salata,karpuz olacak inşallah.tatlıda dün topikte resmini görüpte 7,5 ta eve gidip aceleyle yaptığım fırın sütlaç var :) bu ramazanda çok tatlı yapmayacağım diye düşünürken iyiki yapmışım diyerek 2 kaseyi götürdüm valla :kk77::KK45::KK48:

evet canım çok güzel oldu ben öyle tarif yok biliyordum meğersem varmışş.. azıcık kaldı ek olarak yanında patates kızartıcam akşama canımm..

afiyet olsun canım.ben et yemeyen biri olarak tüm sebze yemeklerinde tavuk kullanıyorum.gayette güzel oluyo.hatta içli köfteyi bile tavuklu yapıyorum.bunuda dene tavsiye ederim

günaydınlar ben dünkü menüme ek yapacağım. iftar menüm
Patates çorbası..
patlıcan musakka az kaldı yanına patates kızartıcam..
prinç pilavı.salata.karpuz.ek olark azıcık cacık yapacağım ve tatlı olarak sütlaçç.. Afiyetler olsun...
Bende dün biber dolması yapmıştım oflu kaldı biraz yanına ne gider ki yani çorba filan yine yapacağımda

afiyet olsun canım.ben et yemeyen biri olarak tüm sebze yemeklerinde tavuk kullanıyorum.gayette güzel oluyo.hatta içli köfteyi bile tavuklu yapıyorum.bunuda dene tavsiye ederim
bide pek sevmiyoruz eti bir tek kurbanda o kavurma eti yiyebiliyorum birde arada köfte gider bizde o yüzden tavuk çok tüketiyoruz içli köfte bak bunuda yeni duydum muhakkak yaparım canım..

Merhaba canlar biraz geç oldu ama anca fırsat bulabildim yazmaya ismi belki farklıdır bilemiyecem ama bizde süzme bulgur pilavı diye geçer nasıl yapıldığına gelince tereyağında arpa şehriyeyi kavuruyorum rengi değişine kadar daha sonra bulguru da biraz kavurup suyu ve tuzunu döküyorsun oldu sana pilav :) eşim çok sever pirinç pilavı nadir pişirim Hoppa:KK17:

Selam arkadaşlar.

Bugünkü sahur menüm:
Patates kızartması (Eşimin olmazsa olmazı)
Kaşarlı gözleme
Domates söğüş
Peynir, zeytin
Çay
Bana: Haşlanmış yumurta, 1 şişe soda.

İftara düşündüklerim:
Süzme mercimek çorbası (Dünden)
Tavuk sote
Bulgur pilavı
Kayısı kompostosu (Dünden)

Kendime de ton balıklı salata :)

X