Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydınlar ben dünkü menüme ek yapacağım. iftar menüm
Patates çorbası..
patlıcan musakka az kaldı yanına patates kızartıcam..
prinç pilavı.salata.karpuz.ek olark azıcık cacık yapacağım ve tatlı olarak sütlaçç.. Afiyetler olsun...
evet canım çok güzel oldu ben öyle tarif yok biliyordum meğersem varmışş.. azıcık kaldı ek olarak yanında patates kızartıcam akşama canımm..tavuklu musakkayı beğendinmi
evet canım çok güzel oldu ben öyle tarif yok biliyordum meğersem varmışş.. azıcık kaldı ek olarak yanında patates kızartıcam akşama canımm..
Bende dün biber dolması yapmıştım oflu kaldı biraz yanına ne gider ki yani çorba filan yine yapacağımdagünaydınlar ben dünkü menüme ek yapacağım. iftar menüm
Patates çorbası..
patlıcan musakka az kaldı yanına patates kızartıcam..
prinç pilavı.salata.karpuz.ek olark azıcık cacık yapacağım ve tatlı olarak sütlaçç.. Afiyetler olsun...
bide pek sevmiyoruz eti bir tek kurbanda o kavurma eti yiyebiliyorum birde arada köfte gider bizde o yüzden tavuk çok tüketiyoruz içli köfte bak bunuda yeni duydum muhakkak yaparım canım..afiyet olsun canım.ben et yemeyen biri olarak tüm sebze yemeklerinde tavuk kullanıyorum.gayette güzel oluyo.hatta içli köfteyi bile tavuklu yapıyorum.bunuda dene tavsiye ederim
çorba muhakka istiyor insan dolma biber salata şehriyeli tavuklu pilav ama az yapabilirsin canım ve azıcıkda cacık şehriye pilavının yanına yakışıyorBende dün biber dolması yapmıştım oflu kaldı biraz yanına ne gider ki yani çorba filan yine yapacağımda
Tamam canım benim çok sağol menüm hazııırrr sayendeçorba muhakka istiyor insan dolma biber salata şehriyeli tavuklu pilav ama az yapabilirsin canım ve azıcıkda cacık şehriye pilavının yanına yakışıyor
Afiyet olsun bende dolma biber yapınca ek ne yapacağımı bilemiyorum makarna, pilav ,yada bulgur gitmiyor çünkü dolmanın içindede prinç olduğu için ya börek olacak ara sıcak gibi yada az bişiy şehriye pilavı tavuklu .Tamam canım benim çok sağol menüm hazııırrr sayende