- 16 Ağustos 2010
- 293.071
- 602.982
- 43
Arada resim ekleriz canımtamam ben varımm(olmasam şaşarım zatenn)..arada resimde atarım ayol
Bekliyorum menülerini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arada resim ekleriz canımtamam ben varımm(olmasam şaşarım zatenn)..arada resimde atarım ayol
Sen ekle canım uygun resimleriniYapmak isteyenler olabiliraaa yokmuu timam o zamann bende şeettiydimm sahurda çeker atarım deyinn..
evet bizdede aynı çok nadir çorba..çay muhakkak olur. ayy heyecan bastı beaa.güzel geçer ramazan çekirdek ailemle nevrestem..Hayırlı Ramazanlar canımBizde sizin gibi yapıyoruz genelde kahvaltı veya börek,çörek olur..Çok nadir çorba olabilir.
İnşaallah canım hayırlısı ile güzel geçiririzevet bizdede aynı çok nadir çorba..çay muhakkak olur. ayy heyecan bastı beaa.güzel geçer ramazan çekirdek ailemle nevrestem..
tamammm ooo harika birbirimizden fikir alırızz. menü konusundaa..Arada resim ekleriz canım
Bekliyorum menülerini
Amin canım inşaallahHoşgeldin Eyyyy şehr_i ramazan. .
On bir ayın sultanı, yılın bereketi. .
inşallah rabbim hakkıyla geçirmek nasip etsin. .
ramazan ayında tüm dualarimiz kabul olur inşallah. .
Hayırlı ramazanlar. .
Koskocamann bir AMİNNNNNNN..SAĞLIK ,HUZUR ,VE BEREKETİYLE GELİR İNŞALLAHHHoşgeldin Eyyyy şehr_i ramazan. .
On bir ayın sultanı, yılın bereketi. .
inşallah rabbim hakkıyla geçirmek nasip etsin. .
ramazan ayında tüm dualarimiz kabul olur inşallah. .
Hayırlı ramazanlar. .
Evet canım birbirimize yardımcı oluruzÖzellikle misafir davetlerimizde fikir alışverişi yapılırtamammm ooo harika birbirimizden fikir alırızz. menü konusundaa..
Benim yarışma için menümde hazır nevrestemHayırlı Ramazanlar canımKolay gelsinMenülerinizi bekliyorum
Öyle miBekliyorum canım sofranıBenim yarışma için menümde hazır nevrestem
Tabi yazabilirsiniz ,henüz menü hazırlamayanlara yardımcı olurMerhaba
Yarının menusunu bugunden yazabılıyormuyuz
Sahurda kahvaltı yapıyoruz Haslanmıs yumurta olacak kesın tok tutuyor
İftar için
- Mercimek Çorbası
- Guvecte kasarlı tavuk
- Bulgur pilavı ( ben yemeyecegım dıyetteyım )
- Salata
- İçecekler
- Hurmaa cok özledım
- He bırde tatlı olarak yalancı tavuk gogsu tatlısı yapacagım ınsallah yine sadece esım ıcın
Şimdiden hayırlı Ramazanlar
Koskocamann bir AMİNNNNNNN..SAĞLIK ,HUZUR ,VE BEREKETİYLE GELİR İNŞALLAHH
Amin canım inşaallah
Ramazan geldi yine bir araya geldik
Hayırlı Ramazanlar
Tesekkur ederımm Hep gelırım ınsallah hem fıkır almaya hem fıkır vermeyeTabi yazabilirsiniz ,henüz menü hazırlamayanlara yardımcı olur
Hayırlı RamazanlarSize kolay gelsin
Menülerinizi bekliyorum
Bekliyorum sizi ve menüleriniziTesekkur ederımm Hep gelırım ınsallah hem fıkır almaya hem fıkır vermeye
İnşallah hep beraber güzel bir ramazan_ı şerif geciririz. . .Bekliyorum sizi ve menülerinizi
Amin inşallah :)İnşallah hep beraber güzel bir ramazan_ı şerif geciririz. . .
yaa ben bu resimdeki yufkadan yapılan böreğe bayılıyorum ama buralarda yufkacılarda ondan yokRamazan geldiii.. bu gece sahurr.. Yemek yemeyiz biz nevrestem kahvaltı ve yanında genelde börek olur..yağlı olmayan hafif börek hiç bir sahurda yemek yediğimizi hatırlamıyorum..baba evindede kahvaltı kurulurdu ve halen öyleler.. evlendim bende kahvaltı hazırlıyorum...yufka açarlar bizde kat kat koyarlar pratik ocak üstünde börek yapılır..
bazen köfte,bazen tost, Ramazan ayı sağlık ,huzur ,bereket getirmesi dileğiyle hayırlı oruçlarrr..
canım önce kendi annemlerle yapardık .. şimdi kayınvalidemlerle ama ben çalıştığım için kadıncağız komşularıyla açıyor komşunun terasında sağ olsun banada veriyor bulgaristan göçmenidir benim kayınvalidem çok meşhurdur börek onlarda ..yaa ben bu resimdeki yufkadan yapılan böreğe bayılıyorum ama buralarda yufkacılarda ondan yok
sen kendin mi açıyorsun onu