Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yumurtalı fasulye nasıl bisey cnm _? :44:
canım benimkide fazla oldu,güllaç bekledikçe sütünü çektiği için,ben dibinden üstüne süt döküyorum.Canım senin dediğin şekilde yaptım çileksiz yaptım sadece. Ama süt bana çok fazla geldi. Böyle süt içinde yüzüyor gibi oldu hepsini katmadım. Sorun olur mu acaba
Yukarıda alıntıladığım arkadaşın verdiği tarifle yaptım. 5 yaprağa 1 litre süt kullandım yani. Ama sanki çok giib geldi gözüme, bir bardak kadarını ayırdım sütün. Hepsini dökmedim. Süt içinde yüzüyordu çünkü. Acaba bir şey olur mu ki? :26:
Annem yapıyor yöremize mi ait bilmiyorum canım şöyle yapılıyor fasulye haşlanıyor biraz çok fazla değil ama sonrasında bir tencerede soğan kavruluyor fasulyelerin suyu iyice sıkılarak üzerine ekleniyor karıştırıp yumurtası kırılıyor tuzu eklenerek birazda baharat güzel olmuştu vallahi Böyle bir şey canım
Eki Görüntüle 1182565
Bunu biz de çok sık yaparız.Karadeniz'de çok yapılır.
Evet bizde karadeniz yemeklerini çok yaparız kara lahana sarması mıhlama gibi sanırım yakınız Rize ye falan ondan
Evet bizde karadeniz yemeklerini çok yaparız kara lahana sarması mıhlama gibi sanırım yakınız Rize ye falan ondan
Kışın bizim buzluk kara lahana sarması dolu olur:)Annem boş kaldıkça sarar:)
benim de eşim rizeli biz de karadenizliyiz annem yapar kara lahana sarmasını
Benim erkek arkadaşımda Rizeli bakalım bana da nasip olur yapmak belki bir gün
neresinden benimki pazar lı tam laz
Evet evet pazar
Annem yapıyor yöremize mi ait bilmiyorum canım şöyle yapılıyor fasulye haşlanıyor biraz çok fazla değil ama sonrasında bir tencerede soğan kavruluyor fasulyelerin suyu iyice sıkılarak üzerine ekleniyor karıştırıp yumurtası kırılıyor tuzu eklenerek birazda baharat güzel olmuştu vallahi Böyle bir şey canım
Eki Görüntüle 1182565
hadi ya laz uşağı desene ama iyi oluyolar canım yani en azından benimkisi öyle inşallah seninkide öyle çıkar hayırlısı olsun şimdiden
Benim amcamın eşi yengem çok yapar ama yumuratlı değil soğan kavurması ile yapar.
bende Giresunluyum
ben pek sevmem böyle karadeniz yemekleri kara lahana madımak felan