kolay gelsin Allah kabul etsin
Allah herkesin yar ve yardımcısı olsun inşaallah
bizim aileler arasında pek ramazan daveti olmaz
o nedenle ben de eşime araştırtıp bazı Kur'an talebesi yetiştiren yurtlarda iftar ve de sahur verdirilebiliyor
bu sene iftar vermeyi nasip etti Rabbim ....
Allah herkesin hayırlı güzel amelini kabul etsin
Kızlar bana güllaç tarifi verecek olan var mı? Hayatımda ilk defa yapacağım. Küçük olan, 250 gr güllaç yaprağından aldım. İçinden kaç tane çıkıyor onu da bilmiyorum. İnternette baktığım tariflerde hep 2,5 litre süt falan diyor bana çok gibi geldi. Bana deneyip memnun kalanlar tarif verebilir mi? Bir de ilk defa yapacağım, evdekiler yapamayacağımı iddia etti çok güzel olması lazım hırs yaptım.
biz bugün şöyle annemlerin mahalledeki komşularla kocaman bir mahalle iftarı yapıcazzz
valla bu sene ilkkez katılacagım ben 2. yapılıyor zaten bilmiyorum nasılolacakayyy ne eğlenceli olur şimdiiiiiii
Ne güzel bir paylaşım olmuş burada herkes çok marifetli =))
Bu akşam iftarı yetiştirmek için 1 saatim olacak
Tavuk sote ve bulgur pilavı düşünüyorum, ne dersiniz yetişir mi ?
Ya da 1 saatte yetişebilecek önerileriniz var mı ?
Valla o kadar hazırlık yaptım Ramazan öncesi yine de yetişemiyorum =((
valla bu sene ilkkez katılacagım ben 2. yapılıyor zaten bilmiyorum nasılolacak
canım köfteli iskenderi nasıl yapıyorsun? şu çiçek ızgaradaki gibi oluyor?İftar menüm:
Mercimek çorbası (dünden)
Köfteli iskender
Salata
canım köfteli iskenderi nasıl yapıyorsun? şu çiçek ızgaradaki gibi oluyor?
Bu aksam misafirim var benimde menumde:mercimek corbasi,icli kofte(egunulun tarifi)patlican musakka, pilav,domates salatasi,patates ve havuc yogurtlusu.menum iyimi�😉😉😉😉😉😊☺ 😉😉😉😉😉😉😉
Canım pideleri ufak küp küp kestikten sonra üzerine salca sos gezdiriyorum ki pideler yumuşasın.
Pidelerin üzerine yoğurt döküyorum ve
tava da pişirdiğim köfteleri pidelerin üzerine ekliyorum.
En can alıcı kısım ise köftelerin üzerine kızarmış tereyağını döküyorum
ve beklediğim ses geliyor cooozz diye :)
Enfes oluyor..
Alıntı resim göstereyim örnek olarak
Eki Görüntüle 1182060
Menün gayet iyi hatta patates fazla bile. Tatlı olarak ne yapacaksın peki
Bugün iftarda eşim işte olacak
Dünden kabak dolması var.Yanına birşeyler yapacağım ama henüz karar vermedim
Yoğurtlu bir şey olsun Nevoş
tavuk sote bulgur pilavı 1 saatte çok rahat yetişirNe güzel bir paylaşım olmuş burada herkes çok marifetli =))
Bu akşam iftarı yetiştirmek için 1 saatim olacak
Tavuk sote ve bulgur pilavı düşünüyorum, ne dersiniz yetişir mi ?
Ya da 1 saatte yetişebilecek önerileriniz var mı ?
Valla o kadar hazırlık yaptım Ramazan öncesi yine de yetişemiyorum =((
4 yaprak güllacı 1 lt süt ile yaparım biz bol sütlü seviyoruzKızlar bana güllaç tarifi verecek olan var mı? Hayatımda ilk defa yapacağım. Küçük olan, 250 gr güllaç yaprağından aldım. İçinden kaç tane çıkıyor onu da bilmiyorum. İnternette baktığım tariflerde hep 2,5 litre süt falan diyor bana çok gibi geldi. Bana deneyip memnun kalanlar tarif verebilir mi? Bir de ilk defa yapacağım, evdekiler yapamayacağımı iddia etti çok güzel olması lazım hırs yaptım.
Bugün iftarda eşim işte olacak
Dünden kabak dolması var.Yanına birşeyler yapacağım ama henüz karar vermedim