Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cumartesi ben davet alıcam lütfen fikir verirmisiniz menü olarak şunları tasarlıyorum
-süzme mercimek çorbası
-soslu tavuk şiş
-kürdan kebabı
-pilav
-ortaya soğuk meze olarak zeyinyağlı yaprak dolması
-yoğurtlu semizotu salatası
-karpuz
-içecekler
-tatlı ve börek konusunda kararsızım fikir istiyorum kızlarrrrrrr
kızlar konuyla alakasız ama ben bişey soracagım yemeklerle ilgili en güncel konu bu oyüzden burda sormak istiyorum..
takip ettiğiniz yemek blogları veya siteleri varmı ??
saol canım yemek yapmamda sıkıntı yok mutfagın hakından geliyorumda değişik tarifler istiyorum o yüzden soruyorum teşekkür ederimnefis yemek tariflerini takip ediyorum ben henüz mutfağı devralmadım annemde daha orada bazı tarifler video anlatımlı o yüzden seviyorum
saol canım yemek yapmamda sıkıntı yok mutfagın hakından geliyorumda değişik tarifler istiyorum o yüzden soruyorum teşekkür ederim
sende devralırsın zamanı gelince
benmde ayarım yoktu da küçük tencerelere yaptım baslardan canım sonra gittikçe zaten kişi sayısına göre ayarlayabiliyorsun şimdi günlük hazırlamaya calışıyorum ama k.v. ile bir olunca olmuyor o yüzden karısmıyorum ramazandan sonra nasipse evimdeyim artıkinşallah hiç ayarı yok elimin çok fazla yapıyorum yemekleri (
mutfak sırlarıda var ordada güzel tarifler var canım
benmde ayarım yoktu da küçük tencerelere yaptım baslardan canım sonra gittikçe zaten kişi sayısına göre ayarlayabiliyorsun şimdi günlük hazırlamaya calışıyorum ama k.v. ile bir olunca olmuyor o yüzden karısmıyorum ramazandan sonra nasipse evimdeyim artık
zamanında bende öyleydim canım evlenince rahatlıcm diye dalga geçiyodum annemle daha beter oldum ama inşallah rahatlıcaminsanın evinde özgür yemek yapması çok güzel benim annem çok karışır ya tariften başka bir şey dediğinde çıldırıyorum
zamanında bende öyleydim canım evlenince rahatlıcm diye dalga geçiyodum annemle daha beter oldum ama inşallah rahatlıcam
sende sabret o zaman ne diyeyim
çek ben yaptımda resimleri çok kötü çekmişim
hiç güzel çıkmamış
Eki Görüntüle 1181756
Eki Görüntüle 1181757
Eki Görüntüle 1181758
ben extre olarak altına kıyma koydum üstteki yağım fazla oldu. bide patateslerim biraz daha kızabilirdi.
çok doyurucu.
saol çek
ben hafta sonları eve gelebiliyordum okuldayken o zamanlarda anlaşma yapıyodum annemle mutfak bana ait sen girmiceksin diyrayy inşallah rahatlarsın tez zamanda evde olmadıklarında yapıyorum napayım
Çok güzel olmuş Asmu eline sağlık evet çok şişiriyo insanı
Afiyet olsun, rica ederim ne demek
ben hafta sonları eve gelebiliyordum okuldayken o zamanlarda anlaşma yapıyodum annemle mutfak bana ait sen girmiceksin diyr
biz bugün şöyle annemlerin mahalledeki komşularla kocaman bir mahalle iftarı yapıcazzzbende evimde okuyorum öğrenci evlerinde de yapa yapa arkadaşlarım şimdi çok iyi yemek yapıyor
ahh çok açım bugün ne var menüde onu bile bilmiyorum