- 16 Kasım 2008
- 13.766
- 13.437
Zaten kadayıfı çok severim konuştukça aklım gidiyor
Bir de ben hamile kadınlar gibi yemeden aklımdan çıkmaz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zaten kadayıfı çok severim konuştukça aklım gidiyor
Bir de ben hamile kadınlar gibi yemeden aklımdan çıkmaz.
Oda kötü
Ben de taktığıma takıyorum bazen
Canım ben çıkıyorum sonra görüşürüz
Herkese hayırlı iftarlar
Son yıllarda orucu da fazla tutturuyorlar bize.Şimdi bir vakfın internet sitesine baktım bir saat on dakika sonra buranın imsak saati.İftar saati de yedi dakika önce.Bence de çok mantıklı.Gecenin üçünde sabah namazı mı kılınır.Yatsı namazı da oluyor gece namazı.Yaşlılar o saati nasıl beklesin.Erkenden uyuyorlar.Var bu işte bir yanlışlık.Yaşar Nuri de öyle diyordu.
Banada öyle geliyor
Eki Görüntüle 1178586 Eki Görüntüle 1178587 Eki Görüntüle 1178588 Eki Görüntüle 1178589 Eki Görüntüle 1178590
Dünki menü'm;
- Tavuk sulu mercimek corbasi
- guvecte kuru fasulye
- Pilav
- Soslu köfte
- Tokat usulu yaprak sarmasi
- gürün köftesi
- Cacik
- Salata
Son yıllarda orucu da fazla tutturuyorlar bize.Şimdi bir vakfın internet sitesine baktım bir saat on dakika sonra buranın imsak saati.İftar saati de yedi dakika önce.Bence de çok mantıklı.Gecenin üçünde sabah namazı mı kılınır.Yatsı namazı da oluyor gece namazı.Yaşlılar o saati nasıl beklesin.Erkenden uyuyorlar.Var bu işte bir yanlışlık.Yaşar Nuri de öyle diyordu.
Bunu biz de düşünüyoruz ya. Geçen bir hocaya sordular,hoca Diyanet ayarlıyor işte,yanlış olmaz dedi geçiştirdi ama benim pek aklıma yatmadı.
kızartmam yogurtlanmaya hazır
corba
pilaw
karpuz
hayırlı iftarlar
Eki Görüntüle 1178571
Eki Görüntüle 1178586 Eki Görüntüle 1178587 Eki Görüntüle 1178588 Eki Görüntüle 1178589 Eki Görüntüle 1178590
Dünki menü'm;
- Tavuk sulu mercimek corbasi
- guvecte kuru fasulye
- Pilav
- Soslu köfte
- Tokat usulu yaprak sarmasi
- gürün köftesi
- Cacik
- Salata
Yoğurtlu biber çok güzel oluyor.Eline sağlık.
Çok güzel bir sofra.Elinize sağlık.
biber,kabak,patates ...
saol bebegim . o artık midemde
teşekkür ederim ..
buyrun kahwe ikram edeyim ..
Eki Görüntüle 1178659
Çok teşekkür ederim
Benim fotoğraf makinam bozulduBulanık çekiyor:84:
çip telefonumla çektim
sen nerdesin