h.sonu yap allah allah
Elektrik alamadım kategoriden.Hem de o kadar uğraşamam oruç oruç.Yenilere yer açmak lazım:)
Tamam denerim
Şimdi görünüyor
kim sordu rakiplerim beni pusuya mı düşürecek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
h.sonu yap allah allah
Elektrik alamadım kategoriden.Hem de o kadar uğraşamam oruç oruç.Yenilere yer açmak lazım:)
Tamam denerim
Şimdi görünüyor
h.sonu yap allah allah
kim sordu rakiplerim beni pusuya mı düşürecek
Çok tatlısın sana takılmayı seviyorum
Merhaba canımBu nasıl olur.Böyle birşey mi arıyorsun:26:
Tavuk Haşlama
Malzemeler:
500 gr tavuk eti (göğüs, kalça ya da but)=Tavuk derili olunca daha iyi sonuç alıyoruz daha sonra yerken derileri çıkartabilirsiniz..
2 adet orta boy havuç
2 Adet orta boy patates
1 adet iri kuru soğan
1 yemek kaşığı tereyağı ya da sıvıyağ
Tuz
Yapılışı:
Havuç ve patatesi soyup yıkayın ve iri iri doğra. Soğanı soyup bütün halde bırak.(sadece tadı,kokusu olsun)
Tavuk parçalarını soğanı birlikte tencereye alıp, üzerini 3-4 parmak geçecek kadar su ilave edeceksin..
Tereyağını ilave ederek kaynayana kadar harlı ateşte kaynadıktan sonra kısık ateşte 10 dakika daha haşla. Tavukların içinden soğanı alıp. Havuçları ekleyerek 10 dakika daha haşlayacaksın.
Son olarak tencereye patatesleri ekleyin ve patatesler yumuşayıncaya kadar haşlayıp.Patatesler haşlanınca yemeğinizi ocaktan alıp ve sıcak servis yapacaksın...
fırında mı pişiriyon mikrodalga da :26::26:
yemek yarışmasının linki nerde bende bir bakayım
yemek yarışmasının linki nerde bende bir bakayım
evet çok zararlı ama çok pratik oo fırında da güzel olur hee kaşarlar erir
resim yukledim ama cikmamiş
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ana yemekmi yapılacak anlamadım:26:
ana yemekmi yapılacak anlamadım:26:
anladığım kadarıyla masa düzeni + ana yemek. yani bir masanın bitmiş hali birde bir ana yemek tarifi resim resim
evet ama ana yemek yerine tatlı da olabilir