- 25 Mayıs 2012
- 21.371
- 7.610
o lavaşla dürümde güzel oluyor dönerden
evet yaa tavuk dönerden alıcan bimde satılanlardan ısıtıp koyucan içine domates biber yanına ayran ohh miss...
ama hamilelikte tiksindim tavuktann benn böööğğğğ
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o lavaşla dürümde güzel oluyor dönerden
benimde dünden mercimek çorbam var zeytin yağlı börülcemde. zaten iki kişiyiz .bi de tatar yapacam
yani soğuk yenir miii
evet yaa tavuk dönerden alıcan bimde satılanlardan ısıtıp koyucan içine domates biber yanına ayran ohh miss...
ama hamilelikte tiksindim tavuktann benn böööğğğğ
kızlar yarın iftarda yaklaşık 15 kişiyiz kardeşimin doğumgününü kutlayacağız genelde 20 yaş civarı olacak arkadaşlarını davet ettim açıkcası yemek olayına girmeyeyim diyorum; ıslak kek,börek,mercimek köftesi,poğaça,minik köfte topları,kurabiye,amerikan salatası ve tabi ki pasta yeterli olur mu sizce ?
yapması kolay ekleyebileceğim neler olabilir başka? :26::26:
Sizinde ellerinize sağlıkCanım benim misafirim olmuyor kendi çekirdek ailemiz içinde 2 çeşit yaparsam yetiyor.O bile yenmiyor kalıyorBugun benimde mercimek corbasi ve manti var menude. Ramazanda sevaba girelim diyoruz bi suru yemek yapip artinca icim kotu oluyo.
Uğraşmak değilde kalınca ziyan oluyorheeee annemde yenmiyo diye uğraşmak istemiyor
sende yap çökertmeden
offf valla cnaım çekti :2:
sen tutabiliyo musun kız oruç
Kizlar.merhaba gecen gün burada kibris tatlisi tarifi verildi.ben bu gün denedim.tadinada iftarda bakariz.bu günkü menü
Tarhana corbasi
Zeytinyağlı bamya
Firinda patates köfte
Yoğurtlu makarna
Kibris tatlisi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
evet katılmıyo musun yarışmaya
evet katılmıyo musun yarışmaya
oo tavukla da süper oluyoSizinde ellerinize sağlıkCanım benim misafirim olmuyor kendi çekirdek ailemiz içinde 2 çeşit yaparsam yetiyor.O bile yenmiyor kalıyor
Uğraşmak değilde kalınca ziyan oluyor
Ben yapıyorum çökertme ama tavukla hiç denemedim
denemedim canım tutmuyorumm..
bebişin suyu falan azalır diye korktukkk
Ben bu işi zirvede bırakmaya karar verdim.
Kizlar.merhaba gecen gün burada kibris tatlisi tarifi verildi.ben bu gün denedim.tadinada iftarda bakariz.bu günkü menü
Tarhana corbasi
Zeytinyağlı bamya
Firinda patates köfte
Yoğurtlu makarna
Kibris tatlisi
gerçekten mi çok sevindim şimdi h.sonu düşünüyorum canımHerkes seni bekliyorÖzelden Eylül ne zaman katılacak diye mesajlar alıyorum
Ben bu işi zirvede bırakmaya karar verdim.
oo tavukla da süper oluyo
öyle evet az az yapıcan
anladım canım allah yardım ediyo aslında benim yengem de 7-8 aylık falan tutuyor ama daha rahat oluyo midem diyo tutmayınca iftarda yiyince birden rahatsızlanıyorum diyo , bir de sonradan borcu tutmak zor geldiği için herhalde
valla canım şimdiki bebekler nazlı ya suları az oluyor ya düşük tehlikesi..
biz 2 defa tehlike atlattık o yüzden riske atamadım
Hiçbir yere bırakmayız seni
atma zor geliyo dimi
Tamam denerimoo tavukla da süper oluyo
öyle evet az az yapıcan
anladım canım allah yardım ediyo aslında benim yengem de 7-8 aylık falan tutuyor ama daha rahat oluyo midem diyo tutmayınca iftarda yiyince birden rahatsızlanıyorum diyo , bir de sonradan borcu tutmak zor geldiği için herhalde
Şimdi görünüyorResim yukledim ama cikmamiş
gerçekten mi çok sevindim şimdi h.sonu düşünüyorum canım
atma zor geliyo dimi
Elektrik alamadım kategoriden.Hem de o kadar uğraşamam oruç oruç.Yenilere yer açmak lazım:)