Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde yarın iftaara misafirim var şimdilik menüm. Mercimek çorbası. Fırında. Sebzeli tavuk. Pilav kavurma ve tatlı olarak revani yaptım. Yeterlimi acaba arkadşlar başka tavsiyeniz varmı ???
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Salata ve yesillik yada ortayada bi yemek konabilir
Kavurma et mi ? Hem tavuk hem et olmasin bence yinede siz bilirsiniz tabi
Salata ve içecek var tabi unuttum yaZmayı :) ana yemeğe karar veremedim tavuk düşündüm. Gelen kişiler biraz et obur. :) o yüzden zeytin yağlı düşünmedim. Başka ne olabilirkii
Salata ve içecek var tabi unuttum yaZmayı :) ana yemeğe karar veremedim tavuk düşündüm. Gelen kişiler biraz et obur. :) o yüzden zeytin yağlı düşünmedim. Başka ne olabilirkii
Tşkler arkadaşlar sarmayı çok düşündüm ama biraz üşendim :) ama yinede geç sayılmaz. sabah hemen sarabilirim Akşama kadar vakit çok nasılsa. :) börekte iyi fikir hazır yufkada almıştım yapıyım en iyisi
Tşkler arkadaşlar sarmayı çok düşündüm ama biraz üşendim :) ama yinede geç sayılmaz. sabah hemen sarabilirim Akşama kadar vakit çok nasılsa. :) börekte iyi fikir hazır yufkada almıştım yapıyım en iyisi
Kolay gelsinSize Afiyet olsun
vişneli revani nasıl oluyo canımm:26: merak ettim de severim vişneli tarifleri
Dunku iftar menum:
Tarhana corbasi
Pirinc pilavi
Taze fasulye
Salata
Irmikli visneli tatli
Kavun
normal revani tarifinin hem hamuruna hem şerbetinin içine 1 su bardağı kadar vişneyi ekledim ekşili güzel oluyo
vişne mi vişne suyu mu canımm?