- 29 Ocak 2014
- 1.313
- 1.415
O baştaki ağlayan kek mi nefis görünüyor tarifini verirmisin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Son saatte gelen misafirlerim var yabancı değiller ama hazırlıksız yakalandım :)
Iftar menüm
Eki Görüntüle 1188985
Eki Görüntüle 1188986
Şimdilik bu kadar çeşit yapabildim
Herkese hayırlı iftarlar ...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
patates antep usulu olacak etle nohut haslanir et suyuyla patates pisirilir uzerine yogurdu etle nohutu eklenir uzerinede naneyle pul biber pilavlada ana yemek olarak yenir ben en iyisi taze fasulyeyi etli yapiym pilavla icli kofte salata corba mezeler kafi olur herhaldee
O baştaki ağlayan kek mi nefis görünüyor tarifini verirmisin
Antepli misiniz
Siz bilirsiniz ama patates yemeği yaparsanız fasulyeye gerek yok
evet haklisiniz fasulye yapmiymm evet antepliyim benn
Ellerinize sağlıkNeden bu masa ile yarışmaya katılmadınız
Teşekkür ederim ..aklıma gelmedi son katılım ne zaman? Haftaya misafirim var tekrar masa haZırlarım o zamana inşallah...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben de Antepteyim
evet daha onceki yazilarinizda gormustum aslen nerelisiniz antebi sevdinizmi yemeklerimizii falan
Malatyalıyım canım 5 yıldır burdayımAlıştım seviyorum yemekleri çok güzel ben de öğreniyorum
himm ne guzel memnunsunuz demek allah huzurunuzu bozmasin insallah
yemeklerimiz guzel ama bazi kesimler icin biraz agir etli salcali ve bol yagli olusundan dolayi begenmeniz ne guzell
Bugün kızım hastaydı ve ona özel evde ne varsa adı altında bir hasta çorbası yaptım
Soğan Sarımsak Yeşil biber Patates Havuç Mercimek Tarhana Bulgur Pirinç Arpa şehriye İnce bulgur Et suyu Tereyağı Zeytinyağı Salça'dan oluşan bir çorba
Bu çorba bizim iftar soframızdada yer alıyor
Ek olarak ev yapımı lahmacun, çoban salata ve ayran var
Amin canım hepimizin inşaallah
Bizim yemek kültürümüze yakın o nedenle beğendimHele dolmalarınız muhteşem
Siz Antepte yaşamıyorsunuz galiba:26:
ne guzel antepte yasiyorum ben ailem yurtdisinda ben buradayim aslen buraliyizz babam kilisli annem antepli bende dogma buyume antepp
27 TemmuzBekliyorum Kolay gelsin
Aynı yerdeyiz o zamanAileniz uzaktaymış Allah yardımcınız olsun
evet ayni yerdeyiz allah tum gurbetcilerin yardimcisi olsun insallah