- 26 Aralık 2022
- 203
- 61
- 13
- 29
- Konu Sahibi duzelicezins
O zamana yaklaşık 1 senelik ilişkimiz olmuş olacak nisan mayis gibi tanissinlar dedik iftara tanışmaya çağırmak sizce nasıl olur çok da uzasın istemiyorum süreç
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uzasın istemiyorum one çekmek de mantıklı gelmiyor çünkü Nisan ayı dedik biz ancak Nisan Ramazan'a denk geliyor onu dusunemedik şimdi tarihi erkene çekersen ben çok meraklı gibi gozukcemİftar aile ile, yahut yakından tanınan insanlarla anlamlı olur. İnsanlar oruçlu bir psikolojide, bir de karşılıklı belki önyargılar içindeyken (herkes kendi evladı için en iyisini istiyor olduğundan) böyle bir ortam bana çok absürt geldi.
Amaç ne?
Karşılıklı "biz dini bütün insanlarız" imajı çizmek değil herhalde.
Gereksiz bir ortam olur.
Madem uzamasını istemiyorsunuz, 1 yıllık ilişki de, 8-9 aylık ilişki de aynı saygıyı hak eder.
Ramazanı beklemeyin, tanıştırma maksadınız varsa ve beklemek istemiyorsanız, bence bu zamanlarda yapın.
Bunun bir de iadeyi ziyaret faslı olacak hem. Onlara da Ramazan öncesi fırsat tanımış olursunuz.
Not: Önceki konularınıza bir göz attım da, acaba bu ailelerin tanışması konusuna gerçekten hazır mısınız?
Adam içtiğiniz sudan, giydiğiniz etekten bile rahatsız olduğunu söylemiş. Sizden iğrendiğini ve ailesine yakın oturmak istediğini de söylemişsiniz. Başka problemler de varmış muhtemelen. Bence biraz daha bekleyin.
E zaten meraklısınız. Yoksa insan böyle bir adamla neden evlenmek ister ki? Ayrıca iftar yemeğinde aile tanışması duyduğum en saçma şey olabilir. Bir ay daha bekleyip Ramazan’ı atlatmanız daha iyi olur.Uzasın istemiyorum one çekmek de mantıklı gelmiyor çünkü Nisan ayı dedik biz ancak Nisan Ramazan'a denk geliyor onu dusunemedik şimdi tarihi erkene çekersen ben çok meraklı gibi gozukcem
Böyle bir adam derken ne gibi bir problem görüyorsunuzE zaten meraklısınız. Yoksa insan böyle bir adamla neden evlenmek ister ki? Ayrıca iftar yemeğinde aile tanışması duyduğum en saçma şey olabilir. Bir ay daha bekleyip Ramazan’ı atlatmanız daha iyi olur.