Ramazana ne hazırlık yapıyorsunuz?

Ben bu topiği takipteyim. Kimilerin Ramazan menüleri daha güzel görünürse, onlara Tanrı misafiri olmayı düşünüyorum.

Ben de köfte yaptim, cikarir cikarir pisiririz insallah. Normal zamanda da öyle yapiyorum.
Yemekler icin et aldim, o da buzlukta.
Sebzeleri haftalik aliyoruz pazardan.
Hamur işi yapmayacagim, ramazanda saglikli beslenmek daha kolay geliyor tum gun atistirma sansim olmadigi icin.
İnsallah saglikli beslenip biraz da kilo veririz =))

AY bende öyle şimdiden heycanlıyım :) geçen ramazan hep kayınvalidemdeydim ama bu ay bekli bi hafta toplamda durabilirm

aynen yaa çok canım çekti,iftara sizdeyim bol yap domates sosu

Allah’ıma şükürler olsun bu mübarek aya ulaşmayı bizlere nasip etti. İnsanın içini tarifsiz bir huzur kaplıyor. Bende bir hazırlık yapmadım, takipte olup sizin bilgilerinizden faydalanacağım.
Buzluğa limon,portakal atanları anlamadım, iftar vakti çıkarıp nasıl yapıyorsunuz, anlatabilir misiniz, bir pratiği mi var, ben bilmiyorum. Hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum arkadaşlarım.

Ne kadar güzel maşallahhh :) bu ramazan size gelelim limonataya

Hıc hazırlık yapmadım, yapmamada gerek yok annemle karsılıklı sıtelerde oturuyoruz haftanın 6 akşamı işten dondugumuzde annemde yıyoruz eşımle , ramazandada annemdeyız sahurdada:)))
Geçen ramazan aynıydım kayınvalidemle altlı üstlüydüm ama bu sene evim başka yerdeyim :) aslında anneme yakınımda ne bilim bakalım nalcak :)

İnşallah amin hayırlı ramazanlar şimdiden

Allah sağlıklı bebeğiniz olmasını nasip etsin :) zor işler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…