Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben geldim..
Allahım hepimizin oruçlarını kabul etsin inşallah..
Son 2 gündür duygusallığım tavan yaptı..
Ota b.ka ağlamak istiyorum,kendimi tuttukça daha fena oluyorum..
Allahım hayırlara çıkarsın neden böyle oldum bilemedim..
Çok şükür bugün cuma,hatta öğlen oldu,bir an önce haftasonuna girmek,evime kapanmak,yastığıma sarılmak istiyorum sadece...
hoşgeldin ..canın mı sıkkın bir konuda stres mi yaptın ..
bazen sebepsiz yere de insan oluyor böyle ..
umarım çabuk geçer ...
Bende çok asabiyim, duygusalım ağlıyorum bazen. Sigarayı bırakalı 1 ay oldu. Ama iftardan sonra bir tane yakmamak için zor tutuyorum kendimi. Bu akşam iftara davet veriyorum Allah tan annemler gelecek çok uğraşamama gerek yok.
Bu Ramazan da meyve yemeye alıştım. Normal de meyve yeme alışkanlığım yoktur. İftarda meyve yiyorum yemeğin sonuna sahurda da öyle... Şöyle bir kaç çeşitten oluşan bir meyve tabağı yanına da bir sürahi su ohh miss...
Mutfak robotu aç aç tutma yazık bünyene, çorba filan iç en azından, börek çok güzel gidiyor sahurda...
Keşke evin işini yemekleri yapan biri olsa da akşama kadar yatsak yawboshayallersmile
Mutfak robotu aç aç tutma yazık bünyene, çorba filan iç en azından, börek çok güzel gidiyor sahurda...
Keşke evin işini yemekleri yapan biri olsa da akşama kadar yatsak yawboshayallersmile
Sigarasızlıktan mı ağlak oldum cidden acaba ben?
Akşama benim de annemin doğumgünü,dışarıda kutlucaz,hiç gidesim yok ama mecburum..benneyaptımki
niye gidesin yok gamyoncuiremsu
Car car car gürültü patırtı!!akannehir
Çocuklar koşuşur büyükler ha ha hii hii konuşur..:ecrin_bebek::tomato:
Ayy benim başım ne zaman dinlenecek acaba?mafoldumben
Hee Ankara,orada dinlencek inşallah..boshayallersmile
gıda teknikeri değilmiydin sen akannehir çocuklarla ne işin varsempatiksalakcinni
Akşam yemeğe neden gitmek istemiyorsun dedin ya?
Akşam olacakları saydım işte..
Ablamın bebeleri var,gittiğimiz yerde de bebeler olacak.. Hepsi kudurcek..
Büyükler son ses muhabbet edecekler..
Ve bunların hepsi benim bulunduğum aile ve çevre içinde olduğu için pek gıda teknikerliği ile alakası yok..
haaaa şu mesele kaydirigubbakcemile3 çocuklarla aran pek yok galiba
Hiç yok desem..
merhaba bayanlar herkese hayırlı ramazanlar aranıza yeni katıldım :)