Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla ben de senin gibiyim lale :))
cuma günü eşimin işyerinde eşli iftar davet i var ...bir sürü kıyafetim var karar veremiyorum ..çok seçenek de kötü yaaaww :))
Heee çok olunca sankim bişiyim yokmuş gibime geliyor..
Sabah kızdım kendime!:mymeka:
Tövbe Yarabbim!!
Elbise giyerim zaten hep,her renk var.. Ne diye kasıyorsam..şutarafagitti
hoşgeldin...Sohbetiniz bol olsun kızlar. Allah hepimizin oruçlarını kabul eylesin :Saruboceq:
Benim sizlere bir sorum olacak;
Malum sıcaklardayız çok susuyoruz. Ama ben çok fena oluyorum mesela şu an klavyeye dilim düşmek üzere. kafamçokkarıştı Elim hiç işe kalkmıyor mesal toz almak insanı bu kadar yorar mı beni yoruyor hem de nasıl...
Sahurda hurma yiyorum açık çay içiyorum iftardan sahura kadar da bol su içiyorum ama yine de gün içinde acayip susuyorum. Yani demem o ki sizler susuzlukla nasıl başediyorsunuz. Susuzluğu azaltmak için neler yapmak gerekir?
Bu arada hani bir reklam sloganı vardı ya Ramazan girdiğindene beri dilimden düşmüyor "İmaj hiç bir şeymiş, susuzluk herşeyyyyyy..."
Ben dışardayım dün akşam..
Yemek ayarlanan yeri kapalı mekan seçmişler,sigara hemen içemedim,sinir geldi...
Mercimek çorbası,ceviz,peynir yedim...
Yemek olarak 1 parça tavuk ızgara yedim....
Tatlı da kadayıf vardı..boshayallersmile
Bu sene geçen senelere çok iyiyim..
Sahura zaten hiç kalkmıyorum..
Gündüzleri çok rahatım akşamları da az az yiyip midemi de koruyorum..:teytey:
ben de yarın akşam dışarda olacağım ..
ben öyle iki gıdım yiyemem valla hüpleteceğim..
dün akşam bende de sebzeli et güveç çorba börek vardı ..
karpuz meyve klasik zaten ..
bir de tavuk göğsü yapmıştım yiyemedik henüz o ayrı :))
sahura kalkmadan zor değil mi tutmak ....
bir iki lokma da olsa fayda ederdi yaaawwkaydirigubbakcemile3
e kaçta yiyip yatıyorsun peki sempatiksalakcinni
Laale sen sahura kalkmadan nasıl dayanıyorsun günler çok uzun ohaoldumsmile
Ben de iftardan sahura kadar 2 litre su içiyorumdur. Meyve suyu çay haricinde. Sahurda da 1 litre içiyorum. Ben bu sene çok zorlanıyorum. Eşim de çok susuzluk çekiyormuş. İftara ne hazırlayayım diyorum. 1 damacana soğuk su diyor kaydirigubbakcemile3
Mutfak robotu ben de çok acıkmıyorum. Az yiyorum, zaten çok su şişiriyor mideyi yer kalmıyor.