Ramazan Sohbeti

forumda heç söylemedim daha alıntı yapma o zaman silem sen okuduktan sonra:)
zemuszemus

Son düzenleme:
Akşam ne giysem ne giysem...
Hımmm hımmmm...boshayallersmile

valla ben de senin gibiyim lale :))
cuma günü eşimin işyerinde eşli iftar davet i var ...bir sürü kıyafetim var karar veremiyorum ..çok seçenek de kötü yaaaww :))

valla ben de senin gibiyim lale :))
cuma günü eşimin işyerinde eşli iftar davet i var ...bir sürü kıyafetim var karar veremiyorum ..çok seçenek de kötü yaaaww :))

Heee çok olunca sankim bişiyim yokmuş gibime geliyor..
Sabah kızdım kendime!:mymeka:
Tövbe Yarabbim!!
Elbise giyerim zaten hep,her renk var.. Ne diye kasıyorsam..şutarafagitti

Heee çok olunca sankim bişiyim yokmuş gibime geliyor..
Sabah kızdım kendime!:mymeka:
Tövbe Yarabbim!!
Elbise giyerim zaten hep,her renk var.. Ne diye kasıyorsam..şutarafagitti

ben de valla ..ne diye kasıyorsam:roflol::roflol:
sen elbise resimlerini koy buraya en iisi biz bakıp yorum yapalım kaydirigubbakcemile3
giy şöyle tenine saçına yakışan bir elbise yap makyajını vira bismillah de çık kaydirigubbakcemile3

Sohbetiniz bol olsun kızlar. Allah hepimizin oruçlarını kabul eylesin :Saruboceq:
Benim sizlere bir sorum olacak;
Malum sıcaklardayız çok susuyoruz. Ama ben çok fena oluyorum mesela şu an klavyeye dilim düşmek üzere. kafamçokkarıştı Elim hiç işe kalkmıyor mesal toz almak insanı bu kadar yorar mı beni yoruyor hem de nasıl...
Sahurda hurma yiyorum açık çay içiyorum iftardan sahura kadar da bol su içiyorum ama yine de gün içinde acayip susuyorum. Yani demem o ki sizler susuzlukla nasıl başediyorsunuz. Susuzluğu azaltmak için neler yapmak gerekir?

Bu arada hani bir reklam sloganı vardı ya Ramazan girdiğindene beri dilimden düşmüyor "İmaj hiç bir şeymiş, susuzluk herşeyyyyyy..."

Son düzenleme:
amin cümlemizin inşalah :) iftarla sahur arası 2.5 litre su içilirse fazla susuzluk olmazmış.bi deneyın ıstersenız:)

Allahım herkesin orucunu kabul etsin inşallah!!!:1rolleyes:
Günaydın günaydın günaydın!!!
Polyanna arkadaşım,ben çok sık karpuz tüketiyorum hatta iftarda davetli değilsem kendi evimde sadece karpuz yiyorum bile diyebilirim.. Şeftali de yiyorum.. Yani sulu meyveleri hem çok seviyorum hem de hep yiyorum.. Suya gelince 4 litre içiyorum ki benim normal zamanda tükettiğimden 1 litre daha az oluyor bu miktar.. Çorba da iyi diyorlar ama işte çooook canım çekerse içtim.. Şimdiye kadar 2 defa içtim ben..aklinialirimsmile
Ama en büyük avantajım,ev işi yapmıyorum,işten eve,evden işe.. Çok gezmiyorum,işyerinde öğle tatillerinde bile dışarı çıkmamaya gayret ediyorum,sürekli klimanın altındayım..:lepi:
Ayyy amma uzun yazdım he...kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin...
valla ben iftar sahur arası 1 litreden fazla götürüyrm..
sahurda da 1 litre içiyorum...susuzluk çok çekmiyorum ..iiyim şimdilik..
bu arada herkese günaydın ...
ben güne tarkanın işim olmaz şarkısı ile başladım ..
tarkanın bu albümü yine süper şarkılarla dolu ..
şarkıyı çevirip çevirip dinliyorum ..
dinlemenizi tavsiye ederim..
bu gece sahurda 3 börek yedim hepsi o ..
hiç bir şey yiyesim gelmiyor nedense ...fisfisfis
sizde durumlar nasıl

Ben dışardayım dün akşam..
Yemek ayarlanan yeri kapalı mekan seçmişler,sigara hemen içemedim,sinir geldi...
Mercimek çorbası,ceviz,peynir yedim...
Yemek olarak 1 parça tavuk ızgara yedim....
Tatlı da kadayıf vardı..boshayallersmile
Bu sene geçen senelere çok iyiyim..
Sahura zaten hiç kalkmıyorum..
Gündüzleri çok rahatım akşamları da az az yiyip midemi de koruyorum..:teytey:

ben de yarın akşam dışarda olacağım ..
ben öyle iki gıdım yiyemem valla hüpleteceğim..
dün akşam bende de sebzeli et güveç çorba börek vardı ..
karpuz meyve klasik zaten ..
bir de tavuk göğsü yapmıştım yiyemedik henüz o ayrı :))
sahura kalkmadan zor değil mi tutmak ....
bir iki lokma da olsa fayda ederdi yaaawwkaydirigubbakcemile3
e kaçta yiyip yatıyorsun peki sempatiksalakcinni

Laale sen sahura kalkmadan nasıl dayanıyorsun günler çok uzun ohaoldumsmile

Ben de iftardan sahura kadar 2 litre su içiyorumdur. Meyve suyu çay haricinde. Sahurda da 1 litre içiyorum. Ben bu sene çok zorlanıyorum. Eşim de çok susuzluk çekiyormuş. İftara ne hazırlayayım diyorum. 1 damacana soğuk su diyor kaydirigubbakcemile3

Mutfak robotu ben de çok acıkmıyorum. Az yiyorum, zaten çok su şişiriyor mideyi yer kalmıyor.

Eee işte iftarda yemek yiyorum..Yalnızsam yemek bile yemiyorum karpuz ve şeftali yetiyor bana.. Hee hurma çok seviyim,3 tane yiyorum mutlaka..opuyorumnanaktan
Tatlıyı da saat 10 civarı yiyorum.. Bir daha bişiy yemiyorum.. Bol bol su!! opuyorumnanaktan
Çay da içmem meyve suyu da..:bbo:
Gerçi dün tatlı yemekten hemen sonra oldu ama farketmez yani..
Allahıma çok şükür ne açlık ne susuzluk öyle vurmadı..
Öğleden sonra kahve ve sigara aranıyorum sadece..boshayallersmile

Aaaaaa kimse gelmemiş..
Çok şükür bugün de akşam oldu...
Evime gidem,karpuzum var,muzum var...
Sigara içmek istiyim zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…