- 16 Ocak 2009
- 19.755
- 11.162
- 498
gelmisken birbirlerine düsürüm birazÜnlü rabia gelmiş sonunda![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gelmisken birbirlerine düsürüm birazÜnlü rabia gelmiş sonunda![]()
Sen de yap,yoksa beceremem mi diyorsungelmisken birbirlerine düsürüm birazinadima sarma yapmislar
![]()
Beceriksiz olduğun için isyanlara depresyona girip,topiğe gelmiyor artık diyorlar.
Benden korktuğu için gelemiyorBeceriksiz olduğun için isyanlara depresyona girip,topiğe gelmiyor artık diyorlar.Tamam
Nevreste beceriksiz doğru da ben becerikliyim
![]()
tabiki korkarim cekiniyorum artik sendenBenden korktuğu için gelemiyor![]()
Senin beceriksiz olduğunu tüm kk biliyor,anlatmama gerek var mıtabiki korkarim cekiniyorum artik senden
herkese pasakli beceriksiz diyorsun kömür tirnakli diyorsun ayni lakaplari banada takarsin diye korkmuyor degilim![]()
anlasmayi bozamam sadik insanimdir bilirsinSenin beceriksiz olduğunu tüm kk biliyor,anlatmama gerek var mı![]()
Anlaşmanın süresi dolduanlasmayi bozamam sadik insanimdir bilirsin![]()
hayir daha 5 sene varAnlaşmanın süresi doldu![]()
Ne bitmez 5 yılmışhayir daha 5 sene varanlasmayi bozmicana dair söz vermisdin
![]()
biter nevosum biter sayili günler cabuk gecerNe bitmez 5 yılmış![]()
Rabiş sen niye bi gelip kayboluyorsun yahubiter nevosum biter sayili günler cabuk gecer![]()
yok canım ben @cimcimegfb den sonra ekledim sofrayı . Yiğidi ölfür hakkını yeme kuma benim sarmalarsendemi sarma yaptin inadima gözüme gözüme sokar gibi
cok mükkemmel sofra olmus bayildimellerinize saglik
yarismada basarilar dilerim
cimcimegfb
pisti olmussunuz sarmaylatahtina göz dikmis sarma yapmis
![]()
enerji topluyorum yoksa bu cadilalarla basa cikamamRabiş sen niye bi gelip kayboluyorsun yahu![]()
ben zaten cimcimeye seni sikayet ettim
Sen hepsine yetersin vallahienerji topluyorum yoksa bu cadilalarla basa cikamam
Nevreste avukatlari bi geliyor tek tekde gelmiyor korkaklar
![]()
Rabiş geldiğinle gittiğin bir olmuş yinesendemi sarma yaptin inadima gözüme gözüme sokar gibi
cok mükkemmel sofra olmus bayildimellerinize saglik
yarismada basarilar dilerim
cimcimegfb
pisti olmussunuz sarmaylatahtina göz dikmis sarma yapmis
![]()