• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Ramazan Sofrası- Ev Usulü İskender -Pınar Et Döner Sponsorluğunda

Yöresel Yemekler
Ellerine,emeğine sağlık canım:kk77:İskendere bayılırım:kk77:Bereketli sofralarınız olur inşaallah:KK200:
Yarışmada bol şans diliyorum:KK68:
amin nevros teşekkür ederim :KK68:
Ellerinize saglik.cok guzel gorunuyor. Yarismada basarilar
teşekkür ederim canım :KK36:
İskender yaaa baba yaaa :rapci: ellerine sağlık böğürtlen :kk77: ben neye bayılsam @Nevreste de hemen önceden bayılmış oluyor:işsiz: çiğköfteyide yedin bu benim olsun bari :dondurma:
bende çok severim :rapci: teşekkür ederim canım :KK36:
Ellerine sağlık :KK36:
Karpuzun yanındaki beyaz gibi olan ne canım o_O

ay sorma resim çektikten sonra farkettim pdie o ama paketinden çımarmayı unutmuşum:olamaz::KK53:

Ellerine sağlık canım.:KK9:Tarifini mutlaka deneyeceğim.Hem pratik hem lezzetli görünüyor.:rapci:Yarışmada başarılar dilerim.:KK19:Az önce selamsız sabahsız girdim kusura bakma,konuları karıştırdım.:KK23:
teşekkür ederim canım :KK36: olsun önemli değil :KK48::spor:
Ellerinize sağlık , başarılar . Hayırlı ramazanlar :KK60:
Böğürtlenim canım,pudingleri bana versene.şu an şu saatte kasiklamak geldi icimden:kk77::kk77:ellerine sağlık Başarilarrrr:KK200:
dimiii kakaoo en tatlısı pudingler :KK48::kk77:
Başarılar dilerim :kk77:
Ellerine sağlık oglum iskenderi cok sevdigi için bende yapıyorum bazen.:kk77:başarılar dilerim.
teşekkür ederim canım :KK36: İskender sevilmez mi :KK45::anne:

İskendere kim hayır diyebilir.Nefis görünüyor.:kk77:Sütlü tatlıyı çok seviyorsun sanırım:)Ellerine sağlık.Başarılar dilerim canım.:KK37:

Ayrıca geçmiş olsun.Önemli birşey değildir ve geçmiştir inşallah.

Tarifin bugünkü iftar menümün ana yemeği oldu, pratik ve lezzetli görünüyor ellerine sağlık, tarif için de teşekkürler :KK36:

İskendere kim hayır diyebilir.Nefis görünüyor.:kk77:Sütlü tatlıyı çok seviyorsun sanırım:)Ellerine sağlık.Başarılar dilerim canım.:KK37:

Ayrıca geçmiş olsun.Önemli birşey değildir ve geçmiştir inşallah.
teşekkür ederim canım :KK68: evet sütlü tatlıcıyım ben :KK48:
sağol canım ramazan kötü çarptı beni bu sene :hasta:
Tarifin bugünkü iftar menümün ana yemeği oldu, pratik ve lezzetli görünüyor ellerine sağlık, tarif için de teşekkürler :KK36:
aa öyle mi çok sevindim:KK33: teşekkür ederim canım:KK68:
ellerine sağlık. süper gözüküyor
teşekkür ederim canım:KK36:
Eline sağlık canım başarılar şu cuplardan bitane alabilirmiyim pls :kk77:
teşekkür ederim canım :KK36: tabii buyur :dondurma::KK48:

Back
X