- 2 Aralık 2015
- 31.945
- 106.320
- 598
- Konu Sahibi pembebogurtlen91
Ben zaten 42'yim,ama 44 bedene de sığıyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben zaten 42'yim,ama 44 bedene de sığıyorum
Böğürtlenim canım,pudingleri bana versene.şu an şu saatte kasiklamak geldi icimdenHerkese uzun bir aradan sonra merhabalar hayırlı ramazanlar
Biraz rahatsız olduğum için pek bir hazırlık yapamadım ama yine de katılmak istedim herkes başarılar
Iftar Menüsü;
Mercimek Çorbası
Ev usulü İskender
Amerikan Salatası
Pudingli Manolia Tatlısı
Iskender icin Malzemeler ;
1 paket Hazır et döner
Pide ekmeği
Tepeleme tereyağı
sosu için:
1 tatlı kaşığı salça
1 su bardagi kadar rendelenmis domates kaynamış su
Kızartmak İçin ;
3 patates
sıvı yağ
Öncelikle pidelerimizi küp küp doğrayıp tavada hafif kizartiyoruz.
Yaprak dönerlerimizi tavada tereyagiyla çevirerek pişiriyoruz.
Bir yandan da Tavaya zeytinyağımızı alıp hafif ısınınca rendelenmis domatesleri ve salçayı ilave edip biraz ezdikten sonra yavaş yavaş kaynamış suyla salçayı ezmeyi tamamlayıp sosumuzu kıvama getiriyoruz. Sosumuzu pisirirken diğer yandan patateslerimizi kizartiyoruz
Eki Görüntüle 1844709
Eki Görüntüle 1844706
Sunum tepsimize öncelikle kizarttigimiz pidelerimizi üzerine sosumuzu döküp patateslerimizi ve donerimizi ekleyip kalan sosu da dokuyoruz . Sunuma hazır
NOT : iskender i servis ederken yoğurdu tabagimiza aldık
Soframiz
Eki Görüntüle 1844712
Eki Görüntüle 1844713
Eki Görüntüle 1844715
Ellerine sağlık canım.Tarifini mutlaka deneyeceğim.Hem pratik hem lezzetli görünüyor.
Yarışmada başarılar dilerim.
Az önce selamsız sabahsız girdim kusura bakma,konuları karıştırdım.
![]()
Ayyy hadi ben kaçtımdeynepnaz gelmeden tüyeyim
oklavayı yemeyeyim yine
en son
cimcimegfb eline almıştı
![]()
Tüh kıl payı kaçırdım,kızlar burada olduğumu söylemeyin,gelir gelmez merdaneyi kafasına oturtacağım Nun'un![]()
Benim gibi 42 44 derken48de bulma kendini de.Ben zaten 42'yim,ama 44 bedene de sığıyorum![]()
Bitti bileee![]()
Asıl benim yemem lazım, çiğ köfteyi götürdün zatenKendisi 0''sıfır'' beden kilo almasın diye şey etmiştim![]()
Ne yapayım,neti açar açmaz bildirimler,etiketlemeler farkedemedimdeli yaaa konuları karıştırmış
Ellerine sağlık canım, çok güzel görünüyor sofranBaşarılar dilerim canım
Bu arada yine geç kaldım,
Nevreste götürdü iskenderi
![]()
Allah kahretmesin beni, ben nasıl görmedimBildirimler arasında kaynamış etiketler
![]()
Geç kaldın Vuslat'cım ezan çoktan okundu biz iskenderiAsıl benim yemem lazım, çiğ köfteyi götürdün zaten![]()
Kızıma doğum yapınca 46 beden olmuştum,zayıflayacağım ,eski halime döneceğim diye 1 sene etek bile almadım.Şimdi 44 oldum.Aslında yürüyüş ve mekik yapsam 42 ye inerim ,kilodan ziyade göbek var,iş icraate geçmekteBenim gibi 42 44 derken48de bulma kendini de..not:diyetteyim suan 46bedenim şükür.amaa daha 42 ye girecegim gunler gelecek insallah.
![]()
Ohhh Nevoşuma yarasın,löp löp et olsunEllerine sağlık canım, çok güzel görünüyor sofranBaşarılar dilerim canım
Bu arada yine geç kaldım,
Nevreste götürdü iskenderi
![]()
Aman sakın ben o etleri zorla attım üstümdenOhhh Nevoşuma yarasın,löp löp et olsun![]()
Aman sakın ben o etleri zorla attım üstümden![]()
1 tepside iskender var,Olsun yine atarsın
,madem istemiyorsun kilo,neden 1 tepsi çiğ köfteyi hüplettin
![]()