Nur ellerine ,emeğine sağlık herşey şahane olmuşO çiğköfte tabağını ben alabilir miyim
Yarışmada bol şans diliyorum
Kimse gelmeden ben tabağımı alıp kaçarımAl nevos hepsi senin olsun yahuCok tesekkur ederim , begenmene cok sevindim canimm
Sunumun sofran harika görünüyor
Her seferinde biri sayesinde yarışmaya katılmadan vazgeciyorum katılmaktan
Bende evde et döner yaparım ama tarif cok farklı mutlaka deneyeceğim.ellerine sağlık.başarılar dilerim.
Paylaşalım mı NevoşumKimse gelmeden ben tabağımı alıp kaçarımTeşekkür ederim
Çiğköfte bitti güllaç verelimEllerine sağlık canım, harika bir sofra olmuşBaşarılar dilerim canım
Ben de çiğ köfteye talibim
Dombik kim yaaa kimmiş o yaaa
Sen onu bunu bırakta nurum o çiğköfteyi göndersene bana yaaaalütfen yaaa ahhhhh kafam kırıldı
Ben et olarak değil ama tavuk olanını yapıyorum böyle. Yanına soğan yeşillik patates kızartması bide sosu
Bide lavaş aldık mı fırından ohh mis
Ellerine sağlık canım müthiş görünüyorben artık dışardan döner yiyemiyorum midem almıyor.
Çiğköftemden ellerinizi çekin lütfen..Dombik kim yaaa kimmiş o yaaa
Sen onu bunu bırakta nurum o çiğköfteyi göndersene bana yaaaalütfen yaaa ahhhhh kafam kırıldı
Ben et olarak değil ama tavuk olanını yapıyorum böyle. Yanına soğan yeşillik patates kızartması bide sosu
Bide lavaş aldık mı fırından ohh mis
Ellerine sağlık canım müthiş görünüyorben artık dışardan döner yiyemiyorum midem almıyor.
Cıkss, güllaçla aram iyi değil, çiğ köfte istiyorumÇiğköfte bitti güllaç verelim
Ne ayıp, niye arkadaşına ayırmadınGeç kaldınçoktan bitti
Banane banane erken gelseydinizCıkss, güllaçla aram iyi değil, çiğ köfte istiyorum
Kilo alırsın diye kendi mi feda ettimNe ayıp, niye arkadaşına ayırmadın
1 tanecik bıraksaydın bariBanane banane erken gelseydinizÜstüne güllaç yiyebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?