- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.123
- 598
sofrayıda alırım çiğköfteyideCok tesekkur ederim canim
Bende tavuklu yaparim ,hele ki sahurda ekmek arasina serip soslarim bi de bol maydanoz ooh misAslinda tavuklu daha cabuk ve pistiginden daha sık yaparim
İstedigin cogkofte olsun canim ,sofra senin
su büyüğün çiğ köfte küçüğün demişler artık kim dediyseÇiğköftemden ellerinizi çekin lütfen..
Tabi tabi öyledirKilo alırsın diye kendi mi feda ettim
Bu sözü ben de Mune'nin kasesi için söylemiştimsofrayıda alırım çiğköfteyideben urfada yaşıyorum üç senedir, apartmandaki herkes urfalı bir ben dışardanım. Birbirimize yemek verirken ben götürüyorsam eğer dua ediyorum Allahım nooolur çiğköfte yapsınlar tabağı doldurup versinler diye çok şükür haftada bir geliyor ama ben her gün istiyorum yaaa burda el lezzetindenmidir nedir urfalı hanımlar müthişler. Hayatımda ilk kez çiğköfteyle tanıştım burda daha öncesinde güvenemeyip tatmamıştım hiç
su büyüğün çiğ köfte küçüğün demişler artık kim dediyse
Üstüne 1 demlik çay içersem birşeycik olmaz1 tanecik bıraksaydın bariFazla gelmesin, hazımsızlık yapar
Bu sözü ben de Mune'nin kasesi için söylemiştimKase kime gitti sonunda bilmiyorum
O tersi olmasınsofrayıda alırım çiğköfteyideben urfada yaşıyorum üç senedir, apartmandaki herkes urfalı bir ben dışardanım. Birbirimize yemek verirken ben götürüyorsam eğer dua ediyorum Allahım nooolur çiğköfte yapsınlar tabağı doldurup versinler diye çok şükür haftada bir geliyor ama ben her gün istiyorum yaaa burda el lezzetindenmidir nedir urfalı hanımlar müthişler. Hayatımda ilk kez çiğköfteyle tanıştım burda daha öncesinde güvenemeyip tatmamıştım hiç
su büyüğün çiğ köfte küçüğün demişler artık kim dediyse
Peki... yedikten sonra tabağı ben alayımda dibini sıyırayım bariO tersi olmasınBenim tansiyonum düşerse açlıktan Çiğköfteyi önce ben gördüm bırakıp, çekilin bakalım
Fazla çay zararlıÜstüne 1 demlik çay içersem birşeycik olmaz
Tamam olur gönderiyorumPeki... yedikten sonra tabağı ben alayımda dibini sıyırayım baribir iki bulgur tanesi kalmıştır
Ben normalde 1 demlik içiyorum zaten birşey olmuyorFazla çay zararlı
Güzel yorumlarını bekliyoruzNurummm ne yaptın sen ya
MÜKEMMELLLLLL
Evet ya, herkesin gözü kaldı kasedekasede güzeldi ama hakkın var
Kilo alamadığımı bildiğine göreAaaaa yalan mı söylüyorum
Bu çiğköfteler kilo yapıyormuşEvet ya, herkesin gözü kaldı kasede
Kilo alamadığımı bildiğine göre
Nevoş her şeye de cevabın varBen normalde 1 demlik içiyorum zaten birşey olmuyor
Nevroş aslında dicektim de ramazan sofrasına ayıp olur dedimdiGüzel yorumlarını bekliyoruzSen formdan düştün
Yoo ben yedimmi 20 tane indiririm mideye, hiç bir şey yapmıyorBu çiğköfteler kilo yapıyormuş
O zaman sonra ki kategorilerde bomba yorumlarını bekliyoruzNevroş aslında dicektim de ramazan sofrasına ayıp olur dedimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?