- Emoji Skoru
- 113.059
- Puanlar
- 798
Sen unutulacak garı mısın?Unutmayarak beni mort ettin bir önceki msj da cvp vermiyorsun yazmıştım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen unutulacak garı mısın?Unutmayarak beni mort ettin bir önceki msj da cvp vermiyorsun yazmıştım![]()
Bi zahmet etiketleyiver artik kankaBana o kadar zor geliyor ki nevo nin eve gelmesini bekliyorum![]()
Benim gazlarim sayesinde ama unuttu kendisiİyiyim bende marketten geldim şimdi,minik 1.olmuş yakaladı bu sefer![]()
Nevoş bu etiketleme işini kolay yolunu yazmıştı ,ben yine anlamadım nasıl olacağını ,ben PC den kopyala yapıştır yapıyorum kolay oluyor.Nevoşun mesajını bulayım ,siz anlar yaparsınız.Bana o kadar zor geliyor ki nevo nin eve gelmesini bekliyorum![]()
Sen başkasın dedik bir tanesin dedik sende onlari unuttun kankiBenim gazlarim sayesinde ama unuttu kendisi![]()

Olur koplayalayip yapınca etiket msj i gitmiyor çünküNevoş bu etiketleme işini kolay yolunu yazmıştı ,ben yine anlamadım nasıl olacağını ,ben PC den kopyala yapıştır yapıyorum kolay oluyor.Nevoşun mesajını bulayım ,siz anlar yaparsınız.
Sence olursa eder miyim@Nevreste kategori zeytinyağlılar olur da sarmaları kabul ederseniz fururum sizi![]()
İyiiii![]()
Benim gazlarim sayesinde ama unuttu kendisi![]()
Nevoş bu etiketleme işini kolay yolunu yazmıştı ,ben yine anlamadım nasıl olacağını ,ben PC den kopyala yapıştır yapıyorum kolay oluyor.Nevoşun mesajını bulayım ,siz anlar yaparsınız.
@Nevreste kategori zeytinyağlılar olur da sarmaları kabul ederseniz fururum sizi![]()
Ama bence zeytinyağlılar olmaz bir yemek bir cısslı şekilde oluyor sanki,br daha ki ay et yemekleri olur ,bu ay cısslı olsa börek ,tatlı yeni yapıldı,bence pastalardır![]()
Ben mi tuh banaizlerim hemen
Sen her ne kadar beni kankani unutsan daben tekrar tebrik ederim seni
aynen pusudayim deyno is yaptigim icin sadece okuyodum
![]()
Bende dolma gibi yapıyorum aynı bana benziyorBazıları sarmaya dolma diyor,dolma dersek olur belki![]()
Ama şimdi öyle olmuyorDeneme 1 2
Popüler Konu - Tavuk Yemekleri
Yaparken sıralı liste butonuna tıklamışsın:KK66: Anladım,bende sayıları silmeye çalıyorum, silinmiyor diyorum:KK70:www.kadinlarkulubu.com
niden ozman profiline bakamiyorumE kiz izliyomusum ya bos yere tukurdum![]()
Etmezsin bilirim ,ben dedim zaten etmez dedim ,arkandan dedikodu yaptılar mantıyı kabul etti dedilerSence olursa eder miyim![]()
Ben de durun yapmayın etmeyin ,Nevoşun bir bildiği vardır dedim ,o kesinlikle kabul etmez dedim ,savundum hep seni,gerçek bakBende bakamiyorim herkese kapatmış hanımefendiniden ozman profiline bakamiyorum![]()
Ne yapacağik o zamanAma şimdi öyle olmuyor![]()
Dur deneme olmuyormuş,nevoş yazdıDeniyorum hazır ol @deynepnaz![]()