- 2 Aralık 2015
- 31.472
- 105.029
Sen unutulacak garı mısın?Unutmayarak beni mort ettin bir önceki msj da cvp vermiyorsun yazmıştım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen unutulacak garı mısın?Unutmayarak beni mort ettin bir önceki msj da cvp vermiyorsun yazmıştım
Bi zahmet etiketleyiver artik kankaBana o kadar zor geliyor ki nevo nin eve gelmesini bekliyorum
Benim gazlarim sayesinde ama unuttu kendisiİyiyim bende marketten geldim şimdi,minik 1.olmuş yakaladı bu sefer
Ayy esimde böyle diyorSen unutulacak garı mısın?
Nevoş bu etiketleme işini kolay yolunu yazmıştı ,ben yine anlamadım nasıl olacağını ,ben PC den kopyala yapıştır yapıyorum kolay oluyor.Nevoşun mesajını bulayım ,siz anlar yaparsınız.Bana o kadar zor geliyor ki nevo nin eve gelmesini bekliyorum
Sen başkasın dedik bir tanesin dedik sende onlari unuttun kankiBenim gazlarim sayesinde ama unuttu kendisi
Olur koplayalayip yapınca etiket msj i gitmiyor çünküNevoş bu etiketleme işini kolay yolunu yazmıştı ,ben yine anlamadım nasıl olacağını ,ben PC den kopyala yapıştır yapıyorum kolay oluyor.Nevoşun mesajını bulayım ,siz anlar yaparsınız.
Sence olursa eder miyimNevreste kategori zeytinyağlılar olur da sarmaları kabul ederseniz fururum sizi
İyiiii
Benim gazlarim sayesinde ama unuttu kendisi
Nevoş bu etiketleme işini kolay yolunu yazmıştı ,ben yine anlamadım nasıl olacağını ,ben PC den kopyala yapıştır yapıyorum kolay oluyor.Nevoşun mesajını bulayım ,siz anlar yaparsınız.
Nevreste kategori zeytinyağlılar olur da sarmaları kabul ederseniz fururum sizi
Ama bence zeytinyağlılar olmaz bir yemek bir cısslı şekilde oluyor sanki,br daha ki ay et yemekleri olur ,bu ay cısslı olsa börek ,tatlı yeni yapıldı,bence pastalardır
Ben mi tuh banaizlerim hemen
Sen her ne kadar beni kankani unutsan da ben tekrar tebrik ederim seni
aynen pusudayim deyno is yaptigim icin sadece okuyodum
Bende dolma gibi yapıyorum aynı bana benziyorBazıları sarmaya dolma diyor,dolma dersek olur belki
Ama şimdi öyle olmuyorDeneme 1 2
Popüler Konu - Tavuk Yemekleri
Yaparken sıralı liste butonuna tıklamışsın:KK66: Anladım,bende sayıları silmeye çalıyorum, silinmiyor diyorum:KK70:www.kadinlarkulubu.com
niden ozman profiline bakamiyorumE kiz izliyomusum ya bos yere tukurdum
Etmezsin bilirim ,ben dedim zaten etmez dedim ,arkandan dedikodu yaptılar mantıyı kabul etti dedilerBen de durun yapmayın etmeyin ,Nevoşun bir bildiği vardır dedim ,o kesinlikle kabul etmez dedim ,savundum hep seni,gerçek bakSence olursa eder miyim
Bende bakamiyorim herkese kapatmış hanımefendiniden ozman profiline bakamiyorum
Ne yapacağik o zamanAma şimdi öyle olmuyor
Dur deneme olmuyormuş,nevoş yazdıDeniyorum hazır ol deynepnaz