Yöresel Tarif Ramazan Sofraları

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz''Ramazan Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.492
  • Anket Kapalı .
Aha da alıntı :KK53:
İşim var ,okuyorum dedin ya ,oyalamayayım dedim:KK53:
Benim de işim var da ,PC bana kalmışken az gireyim dedim .:KK53:
Bıktım telefonu parmaklamaktan :KK53:
Sen bana cvp da vermedin hemso buldun bize yazmıyorsun :lülülü: telefonun nasıl aldin diyorum pek bir modern miş öyle diyollaaa

Demin vardi iste bitirdim ben isimi:KK53:
Yeni telefonun da hayirli olsun :KK56:
Elbet ben de bitiririm işimi ,ben de rahatlardım ,nasıl çok rahat mısın şu an?(Sezercik konuşması) :KK53:
Sağol canım ,2 sene doldu önceki telefonum bozuldu tamire de 600 küsür para istenince yenisini almak şart oldu:KK45:
Tenceresiz kaldim anne Tenceresiz kaldim anne daha önce ısırıklı mı diye sormuştun ya telefonu yeni aklıma geldi,telefondan okuduğum ,sonra yazarım dediğim için unutuyorum yazmayı.Sallamıyorum sanmayın sizi,hepinizi sallıyorum yoksa:KK53:Ha nerde kalmıştık ısırıklı değil telefonum ama eşiminki ısırıklı Onun telefonundan daha güzel çekiyor:KK45:

Elbet ben de bitiririm işimi ,ben de rahatlardım ,nasıl çok rahat mısın şu an?(Sezercik konuşması) :KK53:
Sağol canım ,2 sene doldu önceki telefonum bozuldu tamire de 600 küsür para istenince yenisini almak şart oldu:KK45:
Tenceresiz kaldim anne Tenceresiz kaldim anne daha önce ısırıklı mı diye sormuştun ya telefonu yeni aklıma geldi,telefondan okuduğum ,sonra yazarım dediğim için unutuyorum yazmayı.Sallamıyorum sanmayın sizi,hepinizi sallıyorum yoksa:KK53:Ha nerde kalmıştık ısırıklı değil telefonum ama eşiminki ısırıklı Onun telefonundan daha güzel çekiyor:KK45:
Unutmayarak beni mort ettin bir önceki msj da cvp vermiyorsun yazmıştım :olamaz:

X