• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz''Ramazan Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.492
  • Anket Kapalı .
Deyno kiz sen beni begenmiyor musun:KK53:o ka mesajini alintiliyorum bi cevap neyim yok:KK53:
Aha da alıntı :KK53:
İşim var ,okuyorum dedin ya ,oyalamayayım dedim:KK53:
Benim de işim var da ,PC bana kalmışken az gireyim dedim .:KK53:
Bıktım telefonu parmaklamaktan :KK53:

Demin vardi iste bitirdim ben isimi:53:
Yeni telefonun da hayirli olsun :KK56:

Sen bana cvp da vermedin hemso buldun bize yazmıyorsun :lülülü: telefonun nasıl aldin diyorum pek bir modern miş öyle diyollaaa

Ne guzel kimse etiketlemedi yirttim diye dusunmustum nerden ciktin kiz sen:70:

Demin vardi iste bitirdim ben isimi:KK53:
Yeni telefonun da hayirli olsun :KK56:
Elbet ben de bitiririm işimi ,ben de rahatlardım ,nasıl çok rahat mısın şu an?(Sezercik konuşması) :KK53:
Sağol canım ,2 sene doldu önceki telefonum bozuldu tamire de 600 küsür para istenince yenisini almak şart oldu:KK45:
Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye. daha önce ısırıklı mı diye sormuştun ya telefonu yeni aklıma geldi,telefondan okuduğum ,sonra yazarım dediğim için unutuyorum yazmayı.Sallamıyorum sanmayın sizi,hepinizi sallıyorum yoksa:KK53:Ha nerde kalmıştık ısırıklı değil telefonum ama eşiminki ısırıklı Onun telefonundan daha güzel çekiyor:KK45:

Elbet ben de bitiririm işimi ,ben de rahatlardım ,nasıl çok rahat mısın şu an?(Sezercik konuşması) :KK53:
Sağol canım ,2 sene doldu önceki telefonum bozuldu tamire de 600 küsür para istenince yenisini almak şart oldu:KK45:
Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye. daha önce ısırıklı mı diye sormuştun ya telefonu yeni aklıma geldi,telefondan okuduğum ,sonra yazarım dediğim için unutuyorum yazmayı.Sallamıyorum sanmayın sizi,hepinizi sallıyorum yoksa:KK53:Ha nerde kalmıştık ısırıklı değil telefonum ama eşiminki ısırıklı Onun telefonundan daha güzel çekiyor:KK45:
Unutmayarak beni mort ettin bir önceki msj da cvp vermiyorsun yazmıştım :olamaz:

Back