- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 36
Yalnız ne biçim yazmışım un kurabiyesi yazacaktım totoşumla yazmışımGecen cocuklara yaptigim kurabiyemin fotosunu atmak vardj ama hamilesin canin ceker
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yalnız ne biçim yazmışım un kurabiyesi yazacaktım totoşumla yazmışımGecen cocuklara yaptigim kurabiyemin fotosunu atmak vardj ama hamilesin canin ceker
Ben gidem o zamanBurda tohat lılar konuşuyor
Aha da alıntıDeyno kiz sen beni begenmiyor musuno ka mesajini alintiliyorum bi cevap neyim yok
Seni de fahri Tokatlı yaptım gelBen gidem o zaman
Büyük marifet,ben de denesem mi acabaYalnız ne biçim yazmışım un kurabiyesi yazacaktım totoşumla yazmışım
Demin vardi iste bitirdim ben isimiAha da alıntı
İşim var ,okuyorum dedin ya ,oyalamayayım dedim
Benim de işim var da ,PC bana kalmışken az gireyim dedim .
Bıktım telefonu parmaklamaktan
Nasil canin cekmişse artik elin ayagin titremis yazarkenYalnız ne biçim yazmışım un kurabiyesi yazacaktım totoşumla yazmışım
Evet ya ufff kurabiye olsun kurabiyeNasil canin cekmişse artik elin ayagin titremis yazarken
Aman klavyeyi neyim kirarsin oglanin dilinden kurtulamazsinBüyük marifet,ben de denesem mi acaba
İyiz abla sen ne habersinHiiişşttttt ne habersiniz
Sen bana cvp da vermedin hemso buldun bize yazmıyorsun telefonun nasıl aldin diyorum pek bir modern miş öyle diyollaaaAha da alıntı
İşim var ,okuyorum dedin ya ,oyalamayayım dedim
Benim de işim var da ,PC bana kalmışken az gireyim dedim .
Bıktım telefonu parmaklamaktan
Ne guzel kimse etiketlemedi yirttim diye dusunmustum nerden ciktin kiz senrosebatum
herbaryum
Bademella
yagmurlar67
etacarinea
loveislovee
B beatiful81
samimi
ebit
Safir Taht
vanilya30
ada81
Nevreste
btlkyn
@deeploneliness
E ednah1907
pinar_1907
pericikk
M mira1986
asfarovski
MincikKIz
mineminem
N Nuska
P Patricia nas
A ay__060
A antiaging
Sylvia Plath
Tesnim1903
gbbc
Fairy18
Seher_yelii
Bana Diyor Nau Nau
ecemine
kilincoglu87
N nouvellemariee
lifeve
S Sihirli Soguk
P -pastel
hayaksii
katakulli
H Hermine
Melek1832
kovayimben
Gnk_25
Nuaa
__Eva_
Tenceresiz kaldim anne
M Mutlumusmutlu
B Bugunneselibirgun
I ipekser
elanoraa
Seena
Serebra
P Paggyyyx
I ilginchakkatenn
F filore
Yabanelma
Seron_bitti
zemir
Gmz1292
derin sularda
Sunay9876
B Bukeyuceer
pekara
wiha02
Umutlu Anne Bekleyiste
startown
fullmoon19
ilkbahar_15
B Babygirl16
Kutsal Tiramisu
20Zeynaa
Syhoya
H Hayriye42
Eylullum1
8 899eylulgelini
S sucklingpigs
M mavikizmeltem
Z Zelzele
G Gamzeliyy
Y Yonca kanms
bernisko
A Aysexs
E ecemufk
Monaezop
Funnymum
hayal_masall
Z zelihaacaa
cereniiimo
Sezinto
Eda elif
M mervetly
Kajuko
E Ed Nr
N nurfettah
H Hatibra
HayatSevinceGuzel
ayseguleoglu
S srya888
A Asyam090716
Z Zynperdgn
25burcu
Nurcanshn
M Melodilove
E endorfin2
M Mrscongrats
F fndakgn
E EnDeRuNe
P penyeze
S sitareyildiz1407
Serimeri
M Mylittlesunshine33
G GD54
B Belki Olur
Bana oy verdiğiniz için hepinize çokkk teşekkür ederim
Elbet ben de bitiririm işimi ,ben de rahatlardım ,nasıl çok rahat mısın şu an?(Sezercik konuşması)Demin vardi iste bitirdim ben isimi
Yeni telefonun da hayirli olsun
İyiz abla sen ne habersin
Bana o kadar zor geliyor ki nevo nin eve gelmesini bekliyorumNe guzel kimse etiketlemedi yirttim diye dusunmustum nerden ciktin kiz sen
İyiiiiHiiişşttttt ne habersiniz
Unutmayarak beni mort ettin bir önceki msj da cvp vermiyorsun yazmıştımElbet ben de bitiririm işimi ,ben de rahatlardım ,nasıl çok rahat mısın şu an?(Sezercik konuşması)
Sağol canım ,2 sene doldu önceki telefonum bozuldu tamire de 600 küsür para istenince yenisini almak şart oldu
Tenceresiz kaldim anne daha önce ısırıklı mı diye sormuştun ya telefonu yeni aklıma geldi,telefondan okuduğum ,sonra yazarım dediğim için unutuyorum yazmayı.Sallamıyorum sanmayın sizi,hepinizi sallıyorum yoksaHa nerde kalmıştık ısırıklı değil telefonum ama eşiminki ısırıklı Onun telefonundan daha güzel çekiyor
Sana zor gelmesin artık kız biz ne yapalımBana o kadar zor geliyor ki nevo nin eve gelmesini bekliyorum