Aynen canım onları bende çok yaşadım:)Olgunluk deşiğim bu yani abla biraz ezildik şimdi ezemezler geç evlenmenin tek güzel yanı Burdur bence onun dışında erken evlenmek eşinle daha çok sene demek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canım onları bende çok yaşadım:)Olgunluk deşiğim bu yani abla biraz ezildik şimdi ezemezler geç evlenmenin tek güzel yanı Burdur bence onun dışında erken evlenmek eşinle daha çok sene demek
Şaka yapıyorum ya:)Ayyy hayır ablaaa dur bende soyliyim özelden mi yazıyoruz
Hayır şaka:)Gerçekten mi diyorsun Pazartesi demiştin ya abla
Maşallah sana ya
Az daha özel kutun dolup taşacaktıŞaka yapıyorum ya:)
Abla yaŞaka yapıyorum ya:)
Sorun şu ki ben ne yapacağıma da karar vermedim bir kaç birşey var o yüzden kimse almadan almam şazım yoksa go to the karnıyarıkHayır şaka:)
Pehhh bana göre işler değilGeleceğe yatırım yapıyorum gelinimde bana yapsın diye
Bak ben düşmedim nedeeeeeen geçmiş okuyorum çünküŞaka yapıyorum ya:)
Balla ben okuyamıyom çok konuşuyorsunuz çok birikiyorBak ben düşmedim nedeeeeeen geçmiş okuyorum çünkü
Karniyarik kalırsa öp başına koySorun şu ki ben ne yapacağıma da karar vermedim bir kaç birşey var o yüzden kimse almadan almam şazım yoksa go to the karnıyarık
Çenesi düşük mu diyorsun bizeBalla ben okuyamıyom çok konuşuyorsunuz çok birikiyor
EvetÇenesi düşük mu diyorsun bize
Pazartesi inşaallah:)Az daha özel kutun dolup taşacaktı
tüh Pazartesi de herif evde kesin kaçırırım tarifleriKarniyarik kalırsa öp başına koy
Saat kaç da başlayacak acabaPazartesi inşaallah:)
Karnıyarık en şahanesi:)Sorun şu ki ben ne yapacağıma da karar vermedim bir kaç birşey var o yüzden kimse almadan almam şazım yoksa go to the karnıyarık
Aferin sanaBak ben düşmedim nedeeeeeen geçmiş okuyorum çünkü
Abla gece 12 de yazabiliyomuyuz yapacağımız tarifleriPazartesi inşaallah:)
Belki bana sorulmaz:)Saat kaç da başlayacak acaba