Yöresel Tarif Ramazan Sofraları

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz''Ramazan Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.492
  • Anket Kapalı .
İyiyiz çok şükür canım aynı koşturmaca ☺ siz nasılsınız diş tedavisi ne oldu senin
Hamd olsun canım 12 buçuk gibi çıkacağım bir cerrah ile daha görüşeceğim bakalım.
Dış problemli sinirde çekildikten sonra kalıcı hissizlik olabilirmis .O yüzden kararsızım.
Üstten de bir tanesi sinuse yakinmis galiba değişik şeyler beni buldu Allah beterinden korusun ne diyelim .

Tebrik ederim Tenceresiz kaldim anne Tenceresiz kaldim anne :KK36:
Kaçıncı katılımda aldın birinciliği diye baktım 8.katılımda almışsın benim gibi:sampiyon:
@hippocan sana da ageçmiş olsun canım ,sonradan kaptırdın birinciliği:olamaz:Ama sen nasıl olsa daha önce 1 olmuştun bu duyguyu daha önce tatmıştın :KK45:Madalya madalya dedin bizim madalyalarımız da gitti eşitlendik:KK53:
Tembelligmiz dışında bir ortak yonumuz daha varmış bak :KK70:

Hamd olsun canım 12 buçuk gibi çıkacağım bir cerrah ile daha görüşeceğim bakalım.
Dış problemli sinirde çekildikten sonra kalıcı hissizlik olabilirmis .O yüzden kararsızım.
Üstten de bir tanesi sinuse yakinmis galiba değişik şeyler beni buldu Allah beterinden korusun ne diyelim .
gecmis olsun cnm neyin var

Geçmiş olsun canım kolayca geçer gider inşallah 🤲🏻

gecmis olsun cnm neyin var
Sağol kuzum yirmilik disimin biri çene sinirinde imiş çekilse kalıcı hissizlik uyuşukluk çenede ,cekilmese arada böyle iltihap yapıyor şimdiki gibi .
Üstte bir azı dişim curudu o da sinus boslugunda imiş çekildikten sonra yeri kapanmazsa dikiceklermis birşey koyup falan.
Bugün öğlen bir cerrah a daha gideceğim bakalım o ne diyecek.

Sağol kuzum yirmilik disimin biri çene sinirinde imiş çekilse kalıcı hissizlik uyuşukluk çenede ,cekilmese arada böyle iltihap yapıyor şimdiki gibi .
Üstte bir azı dişim curudu o da sinus boslugunda imiş çekildikten sonra yeri kapanmazsa dikiceklermis birşey koyup falan.
Bugün öğlen bir cerrah a daha gideceğim bakalım o ne diyecek.
Ben de 2 tane çektirdim ,çekimden önce nette çok okumuştum korktum senelerce erteledim.Ama senin dediğin gibi tekrarlayan ağrılar ,iltihap canımdan bezdirince gittim.Hiç korktuğum gibi olmadı.

Ben de 2 tane çektirdim ,çekimden önce nette çok okumuştum korktum senelerce erteledim.Ama senin dediğin gibi tekrarlayan ağrılar ,iltihap canımdan bezdirince gittim.Hiç korktuğum gibi olmadı.
Benimkinin konumları kötü yerde işte deynep abla .korktukca daha başka birşey çıkıyor bilmiyorum bu d benim imtihanim herhalde.

X