Yöresel Tarif Ramazan Sofraları

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz''Ramazan Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.492
  • Anket Kapalı .
Bos ver nevo akisina birak zaten tum hayatimiz belirsizlik uzerine kurulu dimi yarinimiz belli degil
İnsallah her sey guzel olur😍

Senin cocuk var miydi canim?varsa kim bakiyo simdi?

Allah seni ne etmeye nevo:KK70::KK70:

Basin sag olsun canim:KK43:
Benim de her isimde annem yanimda cocuklara kiyafet alirken bile anne sen daha iyi biliyosun sen de gel diyorum.bazen dusunuyorum da Allahim annemi zamansiz alirsa ben ne yaparim bom bos tek basina kalirim:KK43:bi ablam falan da yok tek kizim ben.o yuzden hep kizimin bi kiz kardesi olsun istemisimdir ama kismet olmadi:KK43:
Allah uzun ömür versin inşallah hepinizin anne babasına .
Benim annem tek ailemdi babam da yoktu herşeyimi paylasirdik herseyde yardımcı olurdu çok zor hergun sabah uyanır uyanmaz arardi beni oy oy nur içinde yatsın inşallah bu dünyada rahat edemedi orda inşallah iyidir.

BirTutamMutluluk20 BirTutamMutluluk20 temmuzun ilk haftası boya badana başlamayı düşünüyoruz

Temizlik sıfır şuan evde mevlüt için hoca bile meydanda yok olmazsa YouTube dan mevlüt açarız diyor eşim 😂

Ne havlu ne yazma ne basma alınmış değil çocuk odası mutfak koridor halı alınacak sadece bakıldı ve sünnete tam 45 gün kaldı 😂
Kanka bak once boya badanayi yaptir ardindan guzel bi temizlik.o bitince halilar ve diger alinacaklari al.mevlutu de okut sonra abiye bakmaya bak hepsini temmuzda bitir agustosa birakma

Allah uzun ömür versin inşallah hepinizin anne babasına .
Benim annem tek ailemdi babam da yoktu herşeyimi paylasirdik herseyde yardımcı olurdu çok zor hergun sabah uyanır uyanmaz arardi beni oy oy nur içinde yatsın inşallah bu dünyada rahat edemedi orda inşallah iyidir.
Amin canim nurlar icinde uyusun annen🤲

:KK68:
kullanirkene bile atarım ara ara hatırlatırım :KK70:
benim ilk et yemekleri idi bu yıl başladım ben :)) sen benden eskisin zaten 2013 u saymazsak eğer ben önce katilmisim da neden saymiyoriz onu anlamadım :KK70:

:skandal: nevo koş nevo :skandal:
Senü hain domdom bende gözlerimlen ışın,sihir, nazar neyim ederim:KK53:

Bos ver nevo akisina birak zaten tum hayatimiz belirsizlik uzerine kurulu dimi yarinimiz belli degil
İnsallah her sey guzel olur😍

Senin cocuk var miydi canim?varsa kim bakiyo simdi?

Allah seni ne etmeye nevo:KK70::KK70:

Basin sag olsun canim:KK43:
Benim de her isimde annem yanimda cocuklara kiyafet alirken bile anne sen daha iyi biliyosun sen de gel diyorum.bazen dusunuyorum da Allahim annemi zamansiz alirsa ben ne yaparim bom bos tek basina kalirim:KK43:bi ablam falan da yok tek kizim ben.o yuzden hep kizimin bi kiz kardesi olsun istemisimdir ama kismet olmadi:KK43:
Teyzelerinde canim

Kanka bak once boya badanayi yaptir ardindan guzel bi temizlik.o bitince halilar ve diger alinacaklari al.mevlutu de okut sonra abiye bakmaya bak hepsini temmuzda bitir agustosa birakma
mevlüt zaten sünnet günü iç çamaşırı aldım o gelsin abiye sipariş edeceğim :)) boyaya babam temizliğe annem gelecek
Senü hain domdom bende gözlerimlen ışın,sihir, nazar neyim ederim:KK53:
:KK42:
Nevo su minigin oy verme seysini kapatmamiz mumkun mu acep:KK70:her gelen ona oy veriyo:KK70:
sende mi kanka öyleyse düs minik :ruh:
Bacağım çok kötü. Apandist her yere etki etMis. Zehir gibi. Desteksiz adim atamiyorum:KK43:
Şu seni daha önce postlayan doktora dava açmayı düşünüyor musun peki bu hale gelme sebebi o çünkü :KK43:

mevlüt zaten sünnet günü iç çamaşırı aldım o gelsin abiye sipariş edeceğim :)) boyaya babam temizliğe annem gelecek
:KK42:
sende mi kanka öyleyse düs minik :ruh:

Şu seni daha önce postlayan doktora dava açmayı düşünüyor musun peki bu hale gelme sebebi o çünkü :KK43:
Iyileseyim de,ins :KK43:

Iyileseyim de,ins :KK43:
Beni üşütme diye gönderen doktor vardı o zaman halsizlik ve ortalığı yıkamadim bende bir saat sonra baygın gelince bana serum bağlanmış

Nefret ediyorum işini yapmayan yada beceremiyorsan git başka meslek yap can riske atıyorsun yahu boru mu :KK67:

X