- 16 Ağustos 2010
- 293.027
- 602.892
- 43
Etli taze fasülye pilav varSende ne var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Etli taze fasülye pilav varSende ne var
Sözde diyete başlayacağım diye kara şimşek hasladim o haşlanmış bir vaziyette bekliyorSende ne var
Nevom kahramanım benimHayır ben buna izin vermem ondan yiyemez
Ooh ne güzel benden başka kimse sevmiyor bizde o yüzden yapmıyorum bayadir taze fasulyeEtli taze fasülye pilav var
Once beni once beniBakmistim ne yalan söyleyeyim hep karnıyarık götürmüş bende bir deneyeyim dedim
Kıymalı makarna yi bilmeden almıştım önceki dönemlerde o da hep birinci olan miş ama o sefer tutmadı nedense
Biraz sans birazda favori yemekler işte
Sıradaki yarışmayı merak ediyorum faklı olacaktı çünkü önce BirTutamMutluluk20 u sonra da seni etiket yapacağım ilk gorursem tabi
Bizim evde de pek sevilmiyorOoh ne güzel benden başka kimse sevmiyor bizde o yüzden yapmıyorum bayadir taze fasulye
Biz seviyoruzOoh ne güzel benden başka kimse sevmiyor bizde o yüzden yapmıyorum bayadir taze fasulye
Biz seviyoruz da ortanci kurusunu yapsana diyor hep yaptığımdaBizim evde de pek sevilmiyor
İnsanın da tek yiyesi gelmiyorBizim evde de pek sevilmiyor
Afiyet olsun canımBiz seviyoruz
Aynen haklisin, sahsen en sevdigim sebzedir kendileri( patlican)Bakmistim ne yalan söyleyeyim hep karnıyarık götürmüş bende bir deneyeyim dedim
Kıymalı makarna yi bilmeden almıştım önceki dönemlerde o da hep birinci olan miş ama o sefer tutmadı nedense
Biraz sans birazda favori yemekler işte
Sıradaki yarışmayı merak ediyorum faklı olacaktı çünkü önce BirTutamMutluluk20 u sonra da seni etiket yapacağım ilk gorursem tabi
Tabiki seniOnce beni once beni
❤Afiyet olsun canım
Hep ondan işteBalikesirliklik de var cidden bende
Arada 200 tanecik oy var, ne kaldi ki surdaBirinci 222
Sonuncu 22 nasıl bir tesadüftür
Tabiki seni