Yöresel Tarif Ramazan Sofraları

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz''Ramazan Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.492
  • Anket Kapalı .
Akhisar in meşhur doktoru o onda normal doğum yapani duymadım 😂

Herkes sezeryan yapıyor onda Soma nin tüm canı kıymetli kadınları onun hastası arkadaşlarımdan biliyorum :))
bu 8. Yarismam et yemeklerie katıldım ilk 8. Yarışma da kazandım ilk yarışma da 4. Dum pek havalandiydim o zaman :KK70:
Hmm Ne diyorsun 😀 adam özel hastane de özel muayene yapıyormuş fiyat farklı düşün yani 😀😀 3. Sezeryan olacağı için korkuyorum biraz arası da az 1.5 sene

Akhisar in meşhur doktoru o onda normal doğum yapani duymadım 😂

Herkes sezeryan yapıyor onda Soma nin tüm canı kıymetli kadınları onun hastası arkadaşlarımdan biliyorum :))
bu 8. Yarismam et yemeklerie katıldım ilk 8. Yarışma da kazandım ilk yarışma da 4. Dum pek havalandiydim o zaman :KK70:
Nerden nereye bak :KK48: kız o değil de hedayeyi merak ediyom ben. Ben görmeye yim ölürüm kıskançlıktan:KK70:

Hoş bulduk minikom :KK74:
:KK68:
Nerden nereye bak :KK48: kız o değil de hedayeyi merak ediyom ben. Ben görmeye yim ölürüm kıskançlıktan:KK70:
kullanirkene bile atarım ara ara hatırlatırım :KK70:
Nassiniz bacilar
Ben ortaligi topladim bebeleri yikadim yemek yedirdim simdi de karpuz yiyip uyicaklar insallah:KK53:
Canfeb Canfeb sahalara donmuşsun yavru🤩
Tenceresiz kaldim anne Tenceresiz kaldim anne kanka 2013 senesindeki katilisimi saymazsak:KK45: ben de yoreselde katildim ilk sen benden once misin sonra mi?🙄
benim ilk et yemekleri idi bu yıl başladım ben :)) sen benden eskisin zaten 2013 u saymazsak eğer ben önce katilmisim da neden saymiyoriz onu anlamadım :KK70:
O zaman hadi link dağıtıp oy isteyelim :KK70: :KK70: :KK70:
:skandal: nevo koş nevo :skandal:

X