aa bnden bitane daha varmisBende iyiyim aynı devam çok yiyorum bu ara sadece
Hoş bulduk minikomHoşgeldin bebekim
Hmm Ne diyorsunAkhisar in meşhur doktoru o onda normal doğum yapani duymadım
Herkes sezeryan yapıyor onda Soma nin tüm canı kıymetli kadınları onun hastası arkadaşlarımdan biliyorum :))
bu 8. Yarismam et yemeklerie katıldım ilk 8. Yarışma da kazandım ilk yarışma da 4. Dum pek havalandiydim o zaman
EvetNe zaman kurtulacağım burdan
Durumun nasıl oldu canımEvetNe zaman kurtulacağım burdan
Nerden nereye bakAkhisar in meşhur doktoru o onda normal doğum yapani duymadım
Herkes sezeryan yapıyor onda Soma nin tüm canı kıymetli kadınları onun hastası arkadaşlarımdan biliyorum :))
bu 8. Yarismam et yemeklerie katıldım ilk 8. Yarışma da kazandım ilk yarışma da 4. Dum pek havalandiydim o zaman
ahahhahah itekledik mi diskalifiye ediliriz mazallahKız bende takılı kaldım bacım benimde itekleyin accık
cok geçmiş olsun canım hayırdır iyisindir insallahEvetNe zaman kurtulacağım burdan
Edilsekte bişey değişmicekki bacım atı alan üsküdarı geçtiahahhahah itekledik mi diskalifiye ediliriz mazallah
cok geçmiş olsun canım hayırdır iyisindir insallah
Uskudari mi Amarikaya dogru yol aldi be ne uskudari
O zaman hadi link dağıtıp oy isteyelim
Elin ecdebi ülkesinde ne vardı bukdr yol alacak dursaydı durduğu yerde olmamıydı hııı nolurdu hıı nolurduUskudari mi Amarikaya dogru yol aldi be ne uskudari
Yıııooo onada totom yemezO zaman hadi link dağıtıp oy isteyelim
Hoş bulduk minikom
kullanirkene bile atarım ara ara hatırlatırımNerden nereye bakkız o değil de hedayeyi merak ediyom ben. Ben görmeye yim ölürüm kıskançlıktan
benim ilk et yemekleri idi bu yıl başladım ben :)) sen benden eskisin zaten 2013 u saymazsak eğer ben önce katilmisim da neden saymiyoriz onu anlamadımNassiniz bacilar
Ben ortaligi topladim bebeleri yikadim yemek yedirdim simdi de karpuz yiyip uyicaklar insallah
Canfeb sahalara donmuşsun yavru
Tenceresiz kaldim anne kanka 2013 senesindeki katilisimi saymazsak ben de yoreselde katildim ilk sen benden once misin sonra mi?
O zaman hadi link dağıtıp oy isteyelim
Kaçının uleynnnNassiniz bacilar
Ben ortaligi topladim bebeleri yikadim yemek yedirdim simdi de karpuz yiyip uyicaklar insallah
Canfeb sahalara donmuşsun yavru
Tenceresiz kaldim anne kanka 2013 senesindeki katilisimi saymazsak ben de yoreselde katildim ilk sen benden once misin sonra mi?