Ben de hep devlette yaptım ama İzmir e gidemem bu sefer ufak bebek var hem de onun da benle kalması gerekecek soma hem yakın hem de özel olursa bebeği de alırım yanıma dedim o yabancı doktorlardan birine gidiyorum ben iki gün bergamaya geliyor şimdilik memnunum ama işte kimler orada doğurmuş olumsuz durumlar neler bilmem lazım sen iyice bir soruşturur Musun canım bir de Mehmet bey varmış randevu bile bulunmuyormuş onaMedigin de doğuracaktım son bir ay kala doktor gidince başka doktora gitmek istemedim
Üst komşum Fatma hanım da doğurdu bilmiyorim kişisel mi ama belden asagisindan çok şişlikler oldu bir hafta 10 gün kadar yürümekte zorlandı
Bir kişi daha var ona göre ise hiç ilgilenmemiş çok suratsizlar miş öyle demişti doğuma kadar ilgili olan kişiler doğum sonrası ilgilenmemiş hastanede kalma sürecinde
Yeni doktorlar gelmiş sanırım Türk değil ikisinde isminden dolayı diyorum hiç gitmedim .
Ben 3 doğumu da farklı hastanelerde ama devlette yaptımSoma nin kadın doğum u nerelerde tasindiysa 3 ünde da ayrı ayrı yaptım
Eşim medigun in hatri kalmasın diyor
Nerdeymis o Mehmet bey hiç duymadım ben onu Mehmet Duman i mi diyorsun acabaBen de hep devlette yaptım ama İzmir e gidemem bu sefer ufak bebek var hem de onun da benle kalması gerekecek soma hem yakın hem de özel olursa bebeği de alırım yanıma dedim o yabancı doktorlardan birine gidiyorum ben iki gün bergamaya geliyor şimdilik memnunum ama işte kimler orada doğurmuş olumsuz durumlar neler bilmem lazım sen iyice bir soruşturur Musun canım bir de Mehmet bey varmış randevu bile bulunmuyormuş ona
Hoşgeldin bebekimGünaydın kizlar
Her uyuyup uyandığımda bi oy artmış oluyorumYok sütaş hariç 5. Bu
Kız bende takılı kaldım bacım benimde itekleyin accıkHer uyuyup uyandığımda bi oy artmış oluyorum
Evet canım o medigüne geçmiş Manisa’nın meşhur Doktoru yazıyorNerdeymis o Mehmet bey hiç duymadım ben onu Mehmet Duman i mi diyorsun acaba
Kuzu kaçıncı kez kazandın
Gidip kusup geldim ☺Şansına küs o zaman
Tetikte kal bugün açılırGıız geldiiimm kategori bellimi tokatçı
Bende iyiyim aynı devam çok yiyorum bu ara sadeceidare eder kuzum saol
sen nasilsin neler yapiyosun
Ben şu konserve satılan var ya pilaki onu seviyorum onu da hiç yapamadım
ne var kız onu pisirmekte kuru fasulye gibi pisir tek farkı kuru fasulyeden daha fazla suyunu dokuyorum ben
yakında belgeli üfürükçü olacaksın
çok çok tşk ederim Lili
yoksa sen yoksun diye mi ufurtturmedin kendini ben ondan mı kazandım
Günaydın canım nasılsınGünaydın kizlar
Akhisar in meşhur doktoru o onda normal doğum yapani duymadımEvet canım o medigüne geçmiş Manisa’nın meşhur Doktoru yazıyor
bu 8. Yarismam et yemeklerie katıldım ilk 8. Yarışma da kazandım ilk yarışma da 4. Dum pek havalandiydim o zamanKuzu kaçıncı kez kazandın
Tamam az sulu yap içine havuç at al sana pilakiBen şu konserve satılan var ya pilaki onu seviyorum onu da hiç yapamadım
Tamam az sulu yap içine havuç at al sana pilaki