Yöresel Tarif Ramazan Sofraları

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz''Ramazan Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.492
  • Anket Kapalı .
Medigin de doğuracaktım son bir ay kala doktor gidince başka doktora gitmek istemedim

Üst komşum Fatma hanım da doğurdu bilmiyorim kişisel mi ama belden asagisindan çok şişlikler oldu bir hafta 10 gün kadar yürümekte zorlandı

Bir kişi daha var ona göre ise hiç ilgilenmemiş çok suratsizlar miş öyle demişti doğuma kadar ilgili olan kişiler doğum sonrası ilgilenmemiş hastanede kalma sürecinde

Yeni doktorlar gelmiş sanırım Türk değil ikisinde isminden dolayı diyorum hiç gitmedim .

Ben 3 doğumu da farklı hastanelerde ama devlette yaptım 😂 Soma nin kadın doğum u nerelerde tasindiysa 3 ünde da ayrı ayrı yaptım

Eşim medigun in hatri kalmasın diyor 😂
Ben de hep devlette yaptım ama İzmir e gidemem bu sefer ufak bebek var hem de onun da benle kalması gerekecek soma hem yakın hem de özel olursa bebeği de alırım yanıma dedim o yabancı doktorlardan birine gidiyorum ben iki gün bergamaya geliyor şimdilik memnunum ama işte kimler orada doğurmuş olumsuz durumlar neler bilmem lazım sen iyice bir soruşturur Musun canım bir de Mehmet bey varmış randevu bile bulunmuyormuş ona

Ben de hep devlette yaptım ama İzmir e gidemem bu sefer ufak bebek var hem de onun da benle kalması gerekecek soma hem yakın hem de özel olursa bebeği de alırım yanıma dedim o yabancı doktorlardan birine gidiyorum ben iki gün bergamaya geliyor şimdilik memnunum ama işte kimler orada doğurmuş olumsuz durumlar neler bilmem lazım sen iyice bir soruşturur Musun canım bir de Mehmet bey varmış randevu bile bulunmuyormuş ona
Nerdeymis o Mehmet bey hiç duymadım ben onu Mehmet Duman i mi diyorsun acaba

:63:
ne var kız onu pisirmekte kuru fasulye gibi pisir tek farkı kuru fasulyeden daha fazla suyunu dokuyorum ben
yakında belgeli üfürükçü olacaksın 😂
çok çok tşk ederim Lili :KK68:
:skandal: yoksa sen yoksun diye mi ufurtturmedin kendini ben ondan mı kazandım :skandal:
Ben şu konserve satılan var ya pilaki onu seviyorum onu da hiç yapamadım

Evet canım o medigüne geçmiş Manisa’nın meşhur Doktoru yazıyor
Akhisar in meşhur doktoru o onda normal doğum yapani duymadım 😂

Herkes sezeryan yapıyor onda Soma nin tüm canı kıymetli kadınları onun hastası arkadaşlarımdan biliyorum :))
Kuzu kaçıncı kez kazandın
bu 8. Yarismam et yemeklerie katıldım ilk 8. Yarışma da kazandım ilk yarışma da 4. Dum pek havalandiydim o zaman :KK70:

X