- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
Ben de kara kara onu dusunuyorumO değilde bu kadar kişiyi nasıl etiketlicez yaff
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de kara kara onu dusunuyorumO değilde bu kadar kişiyi nasıl etiketlicez yaff
Miniği düşünemiyorum bileeeBen de kara kara onu dusunuyorum
çok teşekkür ederimTenceresiz kaldim anne bebeğim tebrik ederim
çok teşekkür ederim canım benimTenceresiz kaldim anne cano tebrik ederim hayırlı olsun birinciliğin
çok mutlu oldum yiaaaTenceresiz kaldim anne ballll tebrik ederim
çok sağol kankacim meni ye guvemiyordum ama gorsellikten kazanacagimi düşünmemiştim yine klasikler kazandı sadece çok sağol inşallah başarılar devam eder ama artık ikimizde birinci olmayalım birinci olmayanlar olsun gençlerin önünü açalımKanka ezdin gectin bizi az dayan ya vur dedik oldurdun
Saka maka durdun durdun turnayi gozunden vurdun valla tebrik ederim kankacim basarilarinin devamini dilerim
ayy birde benim yerime koyun kendiniziO değilde bu kadar kişiyi nasıl etiketlicez yaff
Pazartesi akşam inşaallahBen Nevreste burda iken yaparım etiket o bana yardımcı olur
Ahh yerine koymayı çok isterdimde hayaller ve işte hayatlarçok teşekkür ederim
çok teşekkür ederim canım benim
çok mutlu oldum yiaaa
çok sağol kankacim meni ye guvemiyordum ama gorsellikten kazanacagimi düşünmemiştim yine klasikler kazandı sadece çok sağol inşallah başarılar devam eder ama artık ikimizde birinci olmayalım birinci olmayanlar olsun gençlerin önünü açalım
ayy birde benim yerime koyun kendinizi
Vallamıııı seni nevoş seniii bizim canımız çıkıyor etiket etcez diye miniğe bakkBen Nevreste burda iken yaparım etiket o bana yardımcı olur
inşallah ablam ben yeni girdim evime sende sağ salim var inşallahPazartesi akşam inşaallah
Hiç aklıma gelmezdi bi sefer kazanacağım çok güzel masalar vardı çünküAhh yerine koymayı çok isterdimde hayaller ve işte hayatlar
İnşaallah canım beniminşallah ablam ben yeni girdim evime sende sağ salim var inşallah
Hiç aklıma gelmezdi bi sefer kazanacağım çok güzel masalar vardı çünkü
Yardım istedin de nevos mu hayır dedi asla hayır demez benim boncugumVallamıııı seni nevoş seniii bizim canımız çıkıyor etiket etcez diye miniğe bakk
Ayy yok valla hakkını yiyemem canım ablam yetiş bacımız bizim sagolsun.Yardım istedin de nevos mu hayır dedi asla hayır demez benim boncugum
GördümYoulost16 gııız eşitlendikkkkk
Nevo kesin kunefeyi yasaklamali artikçok teşekkür ederim
çok teşekkür ederim canım benim
çok mutlu oldum yiaaa
çok sağol kankacim meni ye guvemiyordum ama gorsellikten kazanacagimi düşünmemiştim yine klasikler kazandı sadece çok sağol inşallah başarılar devam eder ama artık ikimizde birinci olmayalım birinci olmayanlar olsun gençlerin önünü açalım
ayy birde benim yerime koyun kendinizi
Sagol canım, inşallahKiiiz sen hamile misin? cok sevindim kucagina aldigin gunleri de gorursun insallah canim
Eski nikine geri don bi kere de oyle kazan da herkes marifetli ellerin sayesinde kazandigini gorsun kanka
Test edildi onaylandi dimi nevo
Sagsalim gelsin insallah canim bebis