Yöresel Tarif Ramazan Sofraları

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz''Ramazan Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.492
  • Anket Kapalı .
çok teşekkür ederim
Tenceresiz kaldim anne Tenceresiz kaldim anne cano tebrik ederim hayırlı olsun birinciliğin 👏 :KK36:
çok teşekkür ederim canım benim :KK68:
çok mutlu oldum yiaaa :KK68:
Kanka ezdin gectin bizi az dayan ya vur dedik oldurdun:KK70:
Saka maka durdun durdun turnayi gozunden vurdun valla tebrik ederim kankacim basarilarinin devamini dilerim:KK36::KK36:
çok sağol kankacim meni ye guvemiyordum ama gorsellikten kazanacagimi düşünmemiştim yine klasikler kazandı sadece çok sağol inşallah başarılar devam eder ama artık ikimizde birinci olmayalım birinci olmayanlar olsun gençlerin önünü açalım :rolleyes:

O değilde bu kadar kişiyi nasıl etiketlicez yaff:kahve:
ayy birde benim yerime koyun kendinizi :cool:

çok teşekkür ederim
çok sağol kankacim meni ye guvemiyordum ama gorsellikten kazanacagimi düşünmemiştim yine klasikler kazandı sadece çok sağol inşallah başarılar devam eder ama artık ikimizde birinci olmayalım birinci olmayanlar olsun gençlerin önünü açalım :rolleyes:

Ahh yerine koymayı çok isterdimde hayaller ve işte hayatlar:KK70:

Yardım istedin de nevos mu hayır dedi :KK70: asla hayır demez benim boncugum :KK8:
Ayy yok valla hakkını yiyemem canım ablam yetiş bacımız bizim sagolsun:KK200:.
Evet benim masamda güzeldi ammaaaa :KK70: ,kazandığına göre haketmişssin kuzum seninkide harikaydı :KK66:

çok teşekkür ederim

Nevo kesin kunefeyi yasaklamali artik:KK45:

Kiiiz sen hamile misin? :rolleyes: cok sevindim kucagina aldigin gunleri de gorursun insallah canim:KK36:

Eski nikine geri don bi kere de oyle kazan da herkes marifetli ellerin sayesinde kazandigini gorsun kanka:KK53:

Test edildi onaylandi dimi nevo:KK70:

Sagsalim gelsin insallah canim bebis:nazar:
Sagol canım, inşallah 💞😘

X