- 24 Eylül 2018
- 97.133
- 292.380
Dua et canım bana nolur.caresizimBende çok özledim canımtez iyileş gel inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dua et canım bana nolur.caresizimBende çok özledim canımtez iyileş gel inşallah
Dualarımız seninle inşallah cabucak iyileşeceksinDua et canım bana nolur.caresizim
Dualarimiz seninle kuzuDua et canım bana nolur.caresizim
İnan hergun ediyorum bir tanem Geçecek inşallah en kısa zamanda Allahım yardımcın olsun öyle bir şifa versin ki hastalık nedir bırakmasınDua et canım bana nolur.caresizim
Yirmilik dişim cekilcek kankacim bir de sinire degiyirmus kesip alacaklar birde üstte bir dişim var o da sinuslerde imiş onuda öbürü iyileşince alacaklar çok tirsiyorumCuma günü ne var kankacım
Evet bence de künefeye mantıya hayırŞu künefe yasaklanmalı
Gecmis olsun kankacim diş işi zor inşallah güzel atlatırsın ♥♥Yirmilik dişim cekilcek kankacim bir de sinire degiyirmus kesip alacaklar birde üstte bir dişim var o da sinuslerde imiş onuda öbürü iyileşince alacaklar çok tirsiyorum
İnşallah kankacim tek duam o kolayca olsun bitsin hepsiGecmis olsun kankacim diş işi zor inşallah güzel atlatırsın ♥♥
Dualarımız seninle kankacım inşallah kolayca atlatacaksınİnşallah kankacim tek duam o kolayca olsun bitsin hepsi
Amiiiiiin bitanemİnan hergun ediyorum bir tanem Geçecek inşallah en kısa zamanda Allahım yardımcın olsun öyle bir şifa versin ki hastalık nedir bırakmasın❤
Allah razi olsun kuzumDualarimiz seninle kuzu
Amin canım benim, âminDualarımız seninle inşallah cabucak iyileşeceksin
Yarın canım:)Nevreste nevo bu gece mi bitiyo oylama yarin mi?
Ne aceleleeri varsa bu kategoriyi doya doya yasayamadilar birYarın canım:)
Ben döndükten sonra yeni kategori başlasın acele etmeyin
Çok sağol canım inşallah bir aksilik olmazsa atarım buraya daTenceresiz kaldim anne canım ya inşallah ihtiyacın olan bir hediye gelir güle güle kullanırsin sünnet hediyesi oldu gerçekten
Neden acabaNe aceleleeri varsa bu kategoriyi doya doya yasayamadilar bir
Tam tarih ver ablaYarın canım:)
Ben döndükten sonra yeni kategori başlasın acele etmeyin
Haftaya işteTam tarih ver abla
Gün de ver haftaya doktor işlerim var görmem filanHaftaya işte
Bende bilmiyorumGün de ver haftaya doktor işlerim var görmem filan